Народът чака едно редовно правителство, избрано от парламентарните сили. Това

...
Народът чака едно редовно правителство, избрано от парламентарните сили. Това
Коментари Харесай

Бивш заместник-председател на ДПС: Народът чака едно редовно правителство

Народът чака едно постоянно държавно управление, определено от парламентарните сили. Това съобщи в " Денят стартира " Гюнер Тахир, който е някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи.

" Този парламент, въпреки че имаше малко по-дълъг интервал от предходния се оказа, че отново ще бъде безплоден и всички тези договаряния се оказаха ялови, защото не доведоха до някакъв значителен резултат ", сподели Тахир.

При състояние, че към този момент на 2 пъти българският народ не гласоподава за избрана партия, която да има болшинство в Народното събрание, демонстрира по доста ослепителен метод, че народът желае тези, които са представители в Народното събрание да намерят общ език и да сформират държавно управление, продължи той.

По думите му след острия разговор сред Движение за права и свободи и Радев президентът " си е ритнал трудовата брошура ".

" Ако преди 5 години в смесените райони даже в Република Турция, тук стотици хиляди, а там десетки хиляди хора етнечески турци гласоподаваха за сегашния президент, то след диалога, който той организира с Движение за права и свободи, аз съм сигурен, че той няма да има никакви гласове ", сподели Тахир.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР