Наркотици и незаконни боеприпаси са открити от служители на Районното

...
Наркотици и незаконни боеприпаси са открити от служители на Районното
Коментари Харесай

Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети при полицейска операция в Смолян

Наркотици и противозаконни муниции са открити от чиновници на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Смолян при профилирана интервенция, заяви Елена Стоилова – представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Тя уточни, че ден по-рано, арестуваният 24-годишен гражданин на боринското село Чала, е задържан и за шофиране след приложимост на наркотични субстанции.

„ В хода на осъществени процесуално-следствени дейности в жилище на ул. „ Евридика “ в гр. Смолян, населявано от младежа, е открито и конфискувано цилиндрично тяло за пушене с капсулована транспарантна част, съдържаща 37,35 грама канабис. Иззети са и нелегално притежавани муниции - 10 броя халосни муниции за огнестрелно оръжие и гилза “, добави Стоилова. 

В хода на профилираната интервенция полицейските чиновници правят инспекция в къща на ул. „ Васил Райдовски “ в Смолян, населявана от 19-годишен юноша. Открито и конфискувано е стъклено шише, съдържащо 28,5 гр. течност, реагирала при осъществен полеви наркотест на метаамфетамин. „ От жилището е конфискуван и един брой арсенал, без надлежното позволение за владеене “, сподели представителят на полицията.

По случаите са формирани бързи производства.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР