Наркотикът като упойващо средство зад волана все повече набира скорост.

...
Наркотикът като упойващо средство зад волана все повече набира скорост.
Коментари Харесай

Ген. Румен Миланов: Дрогираните шофьори набират скорост

Наркотикът като упойващо средство зад кормилото от ден на ден набира скорост . Това съобщи някогашният шеф на НСБОП и НСО военачалник Румен Миланов пред БиТиВи.

По думите му огромният проблем е, че изпуснахме да направляваме процеса с дрогираните водачи зад кормилото. Това стана едно обществено мнение и позиция, че може да се употребява, само че опиатите генерират големи черни средства и унищожава нашите деца , посочи ген. Миланов.

Контролът го изпуснахме от позиция на фамилията. Ние желаеме преподавател да възпитава детето, а не родителите да го вършат, засегнат е Миланов. В момента сме в пик на наркоупотребата и сходни случаи ще има още, предизвести той.
 Тийнейджърката, помела 5 коли в София, още веднъж се изправя пред съда
Тийнейджърката, помела 5 коли в София, още веднъж се изправя пред съда

На първа инстанция тийнейджърката бе пусната на независимост

Според него казусът има име, фамилия и адрес, като би трябвало причинителите на нарушавания, да бъдат търсени от полицията. Трябва да се насочат към тези, които са рецидивисти на пътя, настоя Миланов.

" Отидеш ли в положението да разчиташ на инстикт и умения, това единствено по филмите го има. Спасението от тежката злополука е по-ниската скорост ", акцентира той. Полицията би трябвало да работи редовно против нарушителите на пътя, само че би трябвало да се насочат към тях. Има доста честни хора на пътя и те би трябвало да се почитат, сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР