Наркодилърката Юлияна Иванова, която преди броени дни погълна пакет синтетична

...
Наркодилърката Юлияна Иванова, която преди броени дни погълна пакет синтетична
Коментари Харесай

Дилърката от Бургас, която се отрови с погълнатата дрога при акция на МВР, работи за шурея на Митьо Очите

Наркодилърката Юлияна Иванова, която преди броени дни погълна пакет синтетична дрога пико в опит да скрие опиатите по време на Министерство на вътрешните работи акция в бургаския квартал „ Черно море “ и поради това се озова натровена и в тежко положение в УМБАЛ – Бургас, е имала сериозен настойник зад тила си.

 

Оказва се, че Юлияна е пласирала дрога за помориеца Христос Янулис, по-малкият брат на брачната половинка на несебърския наркобарон Митьо Очите – Антигона, разкриват осведомени от морския ъндърграунд. От описа им излиза наяве, че 35-годишната жена е изпълнявала ролята на доставчик в наркоорганизацията на Христос Янулис, в която дрогата се пласирала единствено от дами.

 

Случаят с русокоската, натровила се със личната си дрога, закупи голяма известност в Бургас, откакто станаха известни детайлности от извършената акция на тамошната полиция предходната събота против Юлияна и 28-годишната й съратничка Камелия Вангелова.

 

Двете дами – пласьорки на пико и хапчета екстази, бяха арестувани пред казино „ Маракеш “ от служители на реда от Пето районно управление (на МВР) в Бургас, а при обиск ченгетата откриха над 30 грама опиати в джобовете им. За да осуетят задържането си, Юлияна и Камелия погълнали част от пакетите с пико, готови за продажба на дребно. Пликчето с дрога, погълнато от русокоската Юлияна, обаче се скъсало в стомаха й и тя се свлякла на земята в гърчове пред смаяните служители на реда. Уплашена да не й се случи същото, другата арестувана пласьорка Камелия изплюла на земята няколкото пакета с дрога, които кътала в устата си.

 

35-годишната Юлияна Иванова, която погълна пакет синтетична дрога пико при акция на Министерство на вътрешните работи - Бургас

Тъй като съществувала възможност да почине в ръцете им, служителите на реда бързо повикали екип на Спешна помощ, който отвел натровената с дрога Юлияна в бургаската болница. Там лекарите посредством намеса съумели да я накарат да повърне транспарантна полиетиленова опаковка с към момента неразложила се в стомаха й кафеникава течност в нея. Юлияна е настанена в поделение „ Реанимация “ с диагноза „ тежка интоксикация “. Животът й към този момент е отвън заплаха и след броени дни, когато се възвърне изцяло, тя ще бъде въдворена в арестантска килия.

 

Камелия Вангелова, която беше задържана дружно с Юлияна, пък се оплака, че е била грубо пребита от служителите на реда в ареста, които й разрушили носа и я ритали в бъбреците. От бургаската полиция потвърдиха, че 28-годишната Камелия е с контузия на носа, която обаче не била породена от дейностите на задържалите я ченгета.

В районния съд в Бургас, където се гледа мярката й за неотклонение, следите от раната на носа на пласьорката на дрога бяха забележими. Това обаче не трогна съдиите, които разпоредиха Камелия да остане за непрекъснато в ареста.

 

Камелия Вангелова твърди, че служителите на реда са я пребили след задържането

Запознати с акцията на бургаската полиция против гълтачката на пико Юлияна и съратничката й Камелия описаха, че ченгетата са ги сгащили в миг на „ захранка “. Твърди се, че 35-годишната Юлияна извършва ролята на доставчик в наркомрежа, ръководена от шурея на Митьо Очите – Христос Янулис. Братът на брачната половинка на Димитър Желязков обаче работел за себе си, а не за Морския Ал Капоне, който нито желал да го вижда, нито да го чува.

 

„ Христос търгува с екстази и пико, които се забъркват в Айтос и се продават в Бургаския район. Специфичното в наркобандата на шурея на Митьо Очите е, че опиатите се пласират единствено от дами – дилърките са четири или пет на брой, като са зареждани със стока от „ гълтачката на дрога “ Юлияна ", разкриват осведомени от бургаския ъндърграунд. Христос обаче не е задържан след задържането на дилърките, което подклажда мълвата, че над него има спуснат полицейски и прокурорски чадър.

 

Шуреят на Митьо Очите - Христос Янулис

Представители на локалния под земята свят от дълго време настояват, че шуреят на Митьо Очите е „ брониран “ против полицейски акции, защото през 2019 година, месеци откакто е арестуван като пропагандатор на опиати в родния си град Поморие, той се трансформира в очевидец на Специализираната прокуратура против наркобандата на поморийския престъпник Любомир Славов – Мазния. В съда Христос Янулис свидетелства, че Мазния, Веселин Кръстев – Шашавия и Мартин Душев – Ароматния, управляват разпространяването на дрога в Поморие и че пласират синтетични опиати и в София посредством Марин Колев – Линчо.

Разправят, че откакто бандата на Мазния отпада от играта, нишата е заета от шурея на Митьо Очите.

 

Интересен подробност е, че преди по-малко от година снабдителката на Христос беше закопчана от полицията в Бургас с 1 кг хапчета екстази, до момента в който се вози в таксито на своя другар. При инспекция на таксиметровия автомобил в региона на „ Нафта-трейдинг, служителите на реда претарашили и дамската чанта на Юлияна поради съмнително обемистия й размер. В чантата служителите на реда откриха два плика от по 500 гр. с хапчета екстази, както и две пластмасови бутилки с надпис „ етанол “ и шише цялостно с метадон. Въпреки голямото количество дрога, с което беше хваната, Юлияна бързо бе освободена от ареста, а обвинителен акт против нея към момента не е импортиран.

 

„ Възможно е Юлияна да е симулирала натравяне с пико, с цел да отърве ареста си и с цел да се озове в болничното заведение в Бургас. Доколкото знам, тя е напуснала лечебното заведение още в деня след приемането си по неотложност там, нищо че към момента се води пациент на реанимацията “, разяснява човек от морския ъндърграунд.

Неговата прогноза е, че Юлияна ще се отърве и този път, а цялата отговорност ще бъде поета от стоящата на по-ниско от нея равнище в наркойерархията Камелия Вангелова.

Автор: Уикенд, crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР