Наркодилър се опита да избяга от полицията в София с

...
Наркодилър се опита да избяга от полицията в София с
Коментари Харесай

Дилър опита да избяга от полицията в София с електрическа тротинетка

Наркодилър се опита да избяга от полицията в София с електрическа тротинетка , оповестяват Министерство на вътрешните работи.

На 10 октомври в столицата се провела акция против наркоразпространението. След продажба на дрога наоколо до учебно заведение, криминалистите пристъпили към задържане на двама мъже. Единият от дилърите не се подчинил на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и се опитал да избяга с електрическа тротинетка.

Мъжът блъснал трима служители на реда. Започнало гонене. Г онката завършила, откакто дилърът се блъснал в паркиран автомобил. При задържането си той оказал опозиция. Проверката посочила, че арестуваният е 19-годишен юноша, остарял познайник на полицията.

В хода на процесуално-следствените дейности у купувача, арестуван за период до 24 часа, били открити два пакета със зелена тревиста маса. От жилището на продавача пък са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.

19-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен. Наложена му е мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 3000 лв..

На тримата потърпевши полицейски чиновници са осъществени медицински прегледи. Един от тях е с фрактура на ръка, а различен - с леки пострадвания в региона на двете ръцете.
 15-годишна продавала марихуана до учебно заведение
15-годишна продавала марихуана до учебно заведение

Полицията засича все по-често малолетни дилъри
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР