НАРКОДИЛЪР постави любовника си от затворническия служител в списъка си

...
НАРКОДИЛЪР постави любовника си от затворническия служител в списъка си
Коментари Харесай

„Красив“ затворнически служител, 26, „беше умолен от наркодилър да го посети, когато премести затвора, за да продължи романса“, изслушва съдът

НАРКОДИЛЪР сложи любовника си от затворническия чиновник в листата си с гости, когато реалокира пандиза, тъй че те биха могли да продължат противозаконната си спекулация, сподели съд.

Твърди се, че Рут Шмило, на 26, е имала връзка с Хари Пулен, на 24, до момента в който работела в HMP Parc в Бридженд, Уелс.

Тя е упрекната в телефонен секс със пандизчията, който е бил част от проведена незаконна група, и се е срещала с майка му.

Cardiff Crown Court разбра, че Shmylo е включен в листата с гости и телефони на Pullen, когато е бил изместен на 200 благи в HMP Manchester.

Затворническият чиновник към този момент беше уволнен преди преместването след „ угриженост “ по отношение на връзките й със пандизчиите.

Съдебните заседатели чуха, че хипотетичната петмесечна спекулация се разшумя, откакто Пулен реалокира пандизите и диалозите на двойката започнаха да се записват.

Прокурорът Матю Кобе сподели: „ Неподходящата връзка се показва от записи на позвънявания от пандизчията на мис Шм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР