Наркобосът Митьо Очите вече щеше да се е превърнал в

...
Наркобосът Митьо Очите вече щеше да се е превърнал в
Коментари Харесай

Боклукът Митьо Очите и мутрите му тровят България! Ще ги спрат ли съдиите, или ще станем депо за трупове!?

Наркобосът Митьо Очите към този момент щеше да се е трансформирал в неприятен спомен, в случай че ориста не бе показала отзивчивост към него на 8 юни м.г. Седмици по-късно той се прибра от пъкъла, където го чакаха другите мутри. Заради Митьо Очите в Слънчев бряг бе въведено военно състояние.

Едва ли в някой курорт туристите са прецеждани от полиция и жандармерия преди да отидат да купонясват.

Сега, година по-късно, патроните успокоиха Очите, само че мутрите му се развилняха.

Единият от лейтантите му Георги Джендов преби няколко индивида в Созопол преди полицията да го окове с белезници.

Но какво четем в досието му, което е по-дебело от врата му:

38-годишният мъж е с изтърпяна присъда като част от групата за наркоразпространение на Димитър Желязков-Митьо Очите.

В началото на 2008 година Джендов е наказан на 3 години и 6 месеца затвор по обвиняване, че е управлявал наказателната бригада на Очите.

Но действително Джендов не изкарва и година в пандиза. Той е измежду първите от бандата, които излизат на независимост.

Бургазлията е пуснат през ноември 2008 година, като претекстовете на съда за това са, че към излежаването на времето в пандиза са прибавени месеците в ареста, до момента в който тече следствието по делото и предишни арести.

Джендов има още провинения

Той се забърква в съществени неприятности при започване на септември 2004 година Тогава боклукът е закопчан дружно с още трима бабаити.

Според ОД на Министерство на вътрешните работи групата атакувала служител на реда, отзовал се на сигнал за побой в дискотека в сунгурларското с. Порой. Служителят на реда се легитимирал, само че без значение от това четиримата се нахвърлили върху него. Униформеният бил заставен да се скрие в патрулката, само че Джендов и останалите почнали да трошат возилото с железна тръба. Те блъснали служителя на реда и се пробвали да му лишават оръжието. При самоотбрана той гръмнал Джендов в рамото. Нападателите избягали с автомобил " Додж ", само че по-късно са арестувани в Бургас. Към този миг Джендов бил с висящо следствено дело за обезчестяване от 2000 година

Уважаеми читатели, нали нямате подозрения какво ще се случи с един разбойник, който открие огън против служител на реда в Америка, Германия, Англия или Русия!

Бабаитът или ще завърши с патрон в главата или няма да излезе от пандиза.

В България, обаче Джендов минава през пандиза, по този начин както босът му Митьо Очите печеше пържоли на затворническото барбекю (на снимката).


Това е и повода гологлавата мутра да раздава крошета по нощните заведения и да се вживява като недостижим по сходство на Йоско Костинбродския и убийците на сина на Венци Стефанов, които бяха пуснати по волята на съдиите от Апелативния профилиран съд.

Затова е извънредно време Лозан Панов и сътрудниците му да стартират да раздават присъди, а не да гастролират в студиата по-често от политиците, чийто облекла желаят да облекат.

В противоположен случай обичната ни Родина ще се трансформира в хранилище за трупове, а не в райско кътче, в каквото я е основал Господ.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР