Наричат Никълъс Спаркс „хроникьора на човешката душа“, а всяка edna

...
Наричат Никълъс Спаркс „хроникьора на човешката душа“, а всяка edna
Коментари Харесай

10 завладяващи книги на Никълъс Спаркс с 10% OТСТЪПКА, които заслужаваш още сега

Наричат Никълъс Спаркс „ хроникьора на човешката душа “ , а всяка edna от вас, която в миналото се е докосвала до книгите му, знае, че това е самата истина.

Без да захаросва любовта от страниците, той умее да ни допре и разчувства със своите герои с невероятни истории , които обаче се усещат напълно близки и същински, а обратите в сюжета дават отговор на непредвидените завои, които могат да се случат на всеки в живота.

Книгите на феномена Никълъс Спаркс хем си наподобяват, хем всякога съумяват да ни развълнуват с нещо ново . Едва ли има жена, която да не е имала потребност от кърпичка, когато остане в компанията на един от най-четените и обичани създатели в света.

 Спаркс Brad Styron Photography, nicholassparks.com

Ако за edna дама има наложителни книги, които би трябвало да прочете, то в този лист сигурно попада най-малко едно заглавие от класиките Никълъс Спаркс.

Днес съм ви предлагам 10 книги на писателя , които заслужават да бъдат прочетени поради майсторството на разказвача, страстта и многото лица на любовта.

Edna ви дава 10% отстъпка от цената на следните заглавия при пазаруването им от онлайн магазина на Ozone - единствено е належащо при поръчка да въведете код за понижение: edna .

Ето по какъв начин:

1) Изберете си някоя от книгите по-долу и кликнете върху надписа С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>> , с цел да се озовете в уеб страницата на Ozone.

2) След като към този момент сте намирате в онлайн магазина Ozone, натиснете бутон Купи (както ви демонстрираме тук).

3) Сега натиснете бутон Виж кошницата (който се появява тук).

4) След това въведете в полето код за отстъпка edna и натиснете бутона ✓ до него (изглежда ето така).

5) Отстъпката към този момент е направена и остава да завършите поръчката (ето по този начин), като си извършите и регистрация в уеб страницата на Ozone.

„ Тетрадката “

 книги

Може би най-популярното заглавие от Никълъс Спаркс, което завладя милиони и с екранизацията от 2004 година с Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс като Ноа Калхун и Али Нелсън. Той се връща вкъщи след Втората международна война, преследван от загатна за момичето, което е изгубил преди време. Тя е жена от висшето общество, която скоро ще се омъжи за обещаващ юрист, само че не стопира да мисли за момчето, от дълго време откраднало сърцето ѝ. Така стартира една обич, която е толкоз упорита и дълбока, че даже има силата да сътвори знамение.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Един ден, един живот “

 книги

Това е своеобразното продължение на „ Тетрадката “, в което срещаме дъщерята на Ноа Калхун – Джейн. Когато бракът ѝ с Уилсън Луис е пред разпад, на помощ идва нейният татко, който ще помогне на брачна половинка ѝ да си я върне. Удобна опция за сантименталния им проект е сватбата, която следва за по-голямата сестра на Джейн.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Писмо в бутилка “

 книги

По време на почивката си края oкeанския бpяг Tepeза Oзбъpн намира бутилка, в която има писмо до жена на име Катрин. За Гарет то е метод да даде израз на неугасващата си любов към дамата, която е изгубил.

Макар вярата на Тереза в любовта да е изчезнала поради някогашния ѝ брачен партньор, дамата е заинтригувана от мистерията на писмото и непознатия му създател. Следите ще я отведат в дребен крайбрежен град, където нейният живот и този на Гарет ще се преплетат в роман за най-съкровените очаквания да открием единствения човек и същинската обич.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Незабравима разходка “

 книги

Лeндън Кapтъp e дoбpoнaмepeн, нo пoвъpxнoстeн млaдeж, който не подозира, че в миналото може да бъде заинтригуван от стeснитeлнaтa Джeйми Cъливaн със стapoмoдни пулoвepи и нeпpeтeнциoзна външнoст.

Лендън обаче се увлича по Джейми, от която той научава някои значими уроци. Момичето пази ужасяваща загадка, която не ѝ разрешава да позволява хора покрай себе си, а момчето ще би трябвало прояви зрялост и вземе съществено решение.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Нощи в Роданте “

 книги

Изоставена от брачна половинка си и притисната от грижите за децата, Адриана взема решение да премисли живота си с малко бягство в крайбрежното градче Роданте. Усамотението ѝ обаче е нарушено от неочакван посетител, който се появява на прага на безлюдния хотел.

Той се споделя Пол Фланър и се пробва да потисне спомените от мъчителното си минало. Срещата сред него и Адриана е на път да промени живота им вечно.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ С мирис на канела “

 книги

Младият и ядосан Джон Тайри не познава майка си и ненавижда татко си, а с цел да избяга от предишното, влиза в армията. Савана Лин Къртис е отличничката на випуска и управлява благотворителна организация.

Двамата са радикално разнообразни, само че след инцидентната им среща Савана е единствената, която съумява да проникне оттатък стените на Джон, които е построил към себе си. Докосването сред дамата с мирис на канела и Джон може да е по-кратко, в сравнение с им се желае, само че ще остави белег за цялостен живот.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Последна ария “

 книги

17-годишната Вероника е принудена да прекара лятото при своя татко, на който към момента не може да елементарни, че е напуснал фамилията без даже да се сбогува. До къщата край океана Вероника среща Уил, а магията на първата обич я кара да отключи сърцето си за прошката. Пред младата жена обаче застават още трудности.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Най-дългото пътешестване “

 книги

Тук Спаркс преплита орисите на две доста разнообразни двойки, с цел да изследва дълбините на човешкото сърце.

Айра Левинсън претърпява злополука и го крепи единствено мисълта за брачната половинка му Рут. Той се отдава на мемоари за красивата им обич и сложните моменти, в които са били дружно, с цел да изживее още веднъж всекидневните наслади и неволи.

София е отдадена напълно на образованието си, само че когато среща Люк, тя е въвлечена в свят, където триумфът върви наедно с заплахата. Влюбването на София кара проектите ѝ за бъдещето да се трансформират благодарение на Люк - стига тайната, която той крие, да не го съсипе.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Моят път към теб “

 книги

Когато си на 18, е елементарно да вярваш във безконечната обич – по този начин стоят нещата с Аманда и Досън. Чувствата им не са подвластни на разликите в общественото им състояние, само че събитията ги изпращат в противоположни житейски направления.

След години ориста още веднъж ги среща, с цел да ги изправи пред мъчителни мемоари и предизвикването да пренапишат предишното и заличат сегашното.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

„ Никога не си сама “

 книга

Джули Баренсън получава два непредвидени подаръка от брачна половинка си преди неговата гибел – кученце, което да я пази, и обещанието, че постоянно ще бди над нея. Четири години по-късно тя е подготвена за нова връзка, когато елегантният Ричард Франклин притегля нейното внимание.

Въпреки че той се отнася с нея като с принцеса, Джули последователно осъзнава, че има усеща към крепко стъпилия на земята Майк Харис – най-хубавия другар на брачна половинка и́. Но пред младата жена има още тествания – вместо да изпита щастието още веднъж, скоро тя се оказва в заплаха и би трябвало да се бори за живота си.

С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>>

П.С. Приятно четене! И не забравяйте да си приготвите кърпички.

(Бел. ред. - Цените и продуктите в наличност, са настоящи към датата на издание на тази публикация.)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР