Наричаме бъдещата 2022 г. на Тигъра, но оригинално тя е

...
Наричаме бъдещата 2022 г. на Тигъра, но оригинално тя е
Коментари Харесай

2022: На кого ще помогне Тигърът / Барсът?

Наричаме бъдещата 2022 година на Тигъра, само че автентично тя е на Барса , в това число в обичайния български календар, а в нашата просвета това хищно животно от семейство котки дава и царското име Борис. За кого каква ще бъде тя и по какъв начин да се приготвяме за нея ?

Бивол/Бик

От 1 февруари, когато е формалният старт на китайската нова година, очаквайте огромни промени, допиране до напредъка и нововъведенията. Вашият знак е знак на мъдростта, тъй че добре обмисляйте всичко и не се хвърляйте току-тъй в завършения, а търсете дълбочина и смисъл.

Мишка/Плъх

Мишката, която ни ръководи до 1 февруари следващата година, ще има година, изпълнена с благополучие, прогрес и други хубави неща, само че би трябвало да минете от теорията към практиката – тоест, да поработите крепко. Годината не е за разчитане на шанс, а за труд и резултат от него. Запретнете ръкави и застанете на първа линия и в работата, и в любовта.

Заек

2021 година беше за вас година за запознанства, а идващата е за потреблението им за положителни дела – настоятелен, любовни и каквито вие решите. 2022 година може да бъде прелестна за вас. Дава ви се късмет да подобрите позициите си. А гения да вършиме другарства продължава да работи за вас.

Дракон

Годината ви е за другарство, за подсилване на междуличностните връзки, за отваряне във всичко, в по-широк смисъл. Всичко зависи от вас и отдадеността ви на това, на което сте се посветили. И не обръщайте внимание на тези, които ще кажат, че нямате шанс, тъй като Тигър и Дракон е известно противостояние, тъй като шансът е премия за храброст.

Змия

От предходната година очаквате това, което ще се удостовери през 2022 година Ще получите и персонално, а евентуално – и публично самопризнание. Изненадите са в любовта в първата половина на годината. Не се плашете от борби.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР