Наред с 1,019-те млн. лв. от Министерството на младежта и

...
Наред с 1,019-те млн. лв. от Министерството на младежта и
Коментари Харесай

От МОН дали 35 400 лева на Стъки от научна европрограма, отчели ги като медиен бюджет

Наред с 1,019-те млн. лева от Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката също е подкрепило ръководителя на Българската федерация по ММА (смесени бойни изкуства) Станислав Недков – Стъки. Това се е случило по европейската научно-образователна стратегия " Еразъм + " за финансиране на състезание по ММА в петзвезден хотел, написа " 19 минути ".

В страна, където насилието измежду децата и младежите е основен проблем на просветителната и обществената система, европейската организация на Министерството на образованието и науката финансира кървясъл спорт, гневят се от " 19 минути ". Центърът за развиване на човешките запаси даже е вписан като сътрудник на европейското състезание по ММА. И това с медийния бюджет на организацията, именуван още „ ограничения за информация и публичност” в размер 29 500 лева без Данък добавена стойност или 35 400 лв., допълват от изданието.

Трябва да се знае, че уредникът на събитието – Българската федерация по ММА, е обилно финансирана с 6-цифрена сума годишно от Министерството на младежта и спорта, което настрана дава и пари за семейства на организациите, привлекли международни и европейски шампионати.

Поради неналичието на истински медиен бюджет никой по този начин и не е схванал, че Европейската стратегия " Еразъм + " стана на 30 години тази есен, пишат от " 19 минути ". Това приказват и числата – съгласно представително социологическо изследване измежду най-информираната част на обществото: представители на институциите, на просветителната общественост, на медиите и на работодателите – 2/3 от директните консуматори на програмата не знаят какво в действителност прави тя, не знаят за съответни нейни планове. Нито за европейското състезание по ММА.

Въпреки това всеки 3-те дни на шампионата по смесени бойни изкуства е излязъл на данъкоплатеца по 12 000 лв. от неговите програмни пари точно за разпространение. В допълнение към това, вместо в спортна зала, каквато можеше да се получи гратис по линия на спортното министерство, въпросният шампионат се състоя в петзвезден хотел, възмущават се още от " 19 минути ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР