Нарастват скандалите в градския транспорт заради преддпазните маски. Подобна разправия

...
Нарастват скандалите в градския транспорт заради преддпазните маски. Подобна разправия
Коментари Харесай

Скандали и шамари в градския транспорт заради маските

Нарастват свадите в градския превоз поради преддпазните маски. Подобна препирня е станала сред мъж и жена на междинна възраст в рейс 37 от градския превоз в Пловдив, описват пасажери пред " Марица ".

Дамата му направила забележка, че стои до нея и че не носи защитна маска. Заявила му да слиза, в случай че не му пука за останалите пасажери.

Мъжът се вбесил на забележката и почнал я бута с думите " Ти ли ще ми кажеш, ма? Я си гледай работата! ". Дори се пресегнал да я удари и ѝ бутнал очилата. Пътници почнали да скачат против държанието му, само че той индиферентно им споделил да не го занимават и си слезнал на своята спирка, описват читатели на " Марица ".

Репортер на медията е станал очевидец на различен сходен скандал, само че сред младеж и пенсионерка в рейс номер 6. Младежът се качил без маска, като бил посрещнат от десетки неодобрителни погледи. Това не го смутило и той почнал да си рови в телефона. Възрастна жена му споделила, че е рисково за него и за останалите, в случай че не си постави маска.

Момчето я погледнало пренебрежително и декларирало, че личното му здраве си е негова грижа и че той преценя дали и по кое време да носи маска.

Жената останала като гръмната от коментара и потърсила подпомагане от кондуктора, който декларирал, че е безпомощен към сходно държание.

След къса препирня, пристрастеностите били потушени, защото младежът слезнал от рейса след три спирки.

Случаят обаче провокирал спор, че би трябвало да се постановат санкции на кондукторите, които позволяват хора без маска. " Ние ли би трябвало да следим дали съблюдават ограниченията? Ние ли би трябвало заедно да изхвърлим извършител от рейса? ", възмутили се пасажери.

Според тях в доста случаи кондукторите също не носят маска или пък са я поставили единствено за декорация, под брадичката.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР