Нарастващият хаос ще увеличи търсенето на диктатори, които ще бъдат

...
Нарастващият хаос ще увеличи търсенето на диктатори, които ще бъдат
Коментари Харесай

COVID-19: Нарастващият хаос ще увеличи търсенето на диктатори

Нарастващият безпорядък ще усили търсенето на диктатори, които ще бъдат признати като спасители. Това основава причина за самостоятелност на естаблишмънта от финансовия хайлайф. Много по-леко е да доведеш на власт деспот, в сравнение с след това да го отстраниш от нея. Коронавирусът в застиналия от икономическата невъзможност свят се оказа, че идва доста на време. Не би трябвало да чакаме, че ще изчезне след половин година и светът ще си отдъхне с облекчение и ще се върне към предходния порядък. Ако това се случи, то най-главните въпроси ще останат нерешени. И по тази причина след ковид, COVID-19, ни чакат нови епидемии от още по-заразни и разрушителни вируси, които към този момент са основани и чакат своя час. Прекалено забавен инструмент за преустрояване на света се оказа в ръцете на върхушката от човечеството, а световния опит с него стартира да дава доста положителни резултати, разяснява Александр Халдей в t.me/rus demiurge.

Много забавен инструмент за преустрояване на света се оказа в ръцете на върхушката от човечеството. Даже и в случай че е зародил инцидентно, коронавирусът ни навежда на доста забавни открития:

Населението в огромните градове по време на зараза в сериозната си маса не е склонно към послушание и дисциплинираност.

Опитите на властта да вкара ред се натъкват на опозиция, в която вземат участие съперничещи си властови групи, които са подготвени да отидат до дъно, с цел да ескалира обстановката. Например в Москва " плюят " кмета, в Русия атакуват държавното управление и президента, а в районите се нахвърлят върху губернаторите. В Съединени американски щати три щата се сплотяват и афишират, че федералната политика е негодна и имат желание да изоставен федерацията, в случай че Тръмп победи на изборите през ноември. В Конгреса царува бездънен ерес. Шантажирането на властта от опозицията минава от блъфиране, бойкот и подривни дейности в действителност, достигаща до подготвеност за разпалване на революция. Тоест, епидемията може да се преглежда като най-хубавата опция за държавен прелом. В същото време в интернационалната политика настъпи мъртвило, което ще трае досега, в който ще стане ясно кой ще бъде най-слаб след епидемията. Конфликтите са замразени и страните могат да се концентрират върху прегрупиране на силите и средствата.

Появяват се огромен брой дезориентирани и несъответстващи жители, подготвени незабавно да се включат по какъвто и да било мотив в протестни акции против властта. Повод може да бъде промяна в сметосъбирането, строителството на храм в парка, свободната приложимост на марихуана, правата на ЛГБТ, продажбата на оръжие, формата за гласоподаване и всевъзможни други тематики. В Германия една адвокатка изиска да бъде анулирана карантината, а когато ѝ възразиха, стартира да приканва жителите към протест. Законен мотив за ареста ѝ не бе открит и се наложи да я изпратят в психиатрична клиника за душевноболни, което на собствен ред провокира гърмеж от отвращение в частните канали на Ютуб и електронните медии следени от опозиционните групи на елита. В Съединени американски щати полицията отхвърли да се опълчи на разграбването на магазините от хора, които към този момент нямат средства за битие. С една дума, има подготвен запас за каквато и да е форма на прелом, в която и да било страна, дължаща се на недостатъци в законодателството за противопоставяне на подривни сили в сходни обстановки.

Може да бъдат отстранени от бойни наряди цели самолетоносачи и основни единици от армията и флота. А разпространяването на епидемията в армията води до небоеспособност на страната.

Системата за здравна помощ не е приспособена да поеме мигновения всеобщ напор от заболели в остро клинично положение, което, предизвиквайки колапс на опазването на здравето, неотложно ще се трансформира в спусък на опозицията за събаряне на властта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР