Нараства броя на по-малките клубове, които не желаят да доиграят

...
Нараства броя на по-малките клубове, които не желаят да доиграят
Коментари Харесай

Клубовете от долните дивизии в Англия не искат да довършват сезона

Нараства броя на по-малките клубове, които не желаят да доиграят сезона в Англия, оповестява "Дейли Мейл ".

Мнозинството от отборите от Лига 1 и Лига 2 са срещу сходен сюжет, защото той ще им коства скъпо. Премиър лийг към момента разисква по какъв начин да бъде удължен сезона, а най-тиражирата концепция за момента наподобява настаняването на едно място на задачите сформира от играчи както и целия останал личен състав в хотели или бази за интервала на изиграване на мачове от към 40 дни. Това може да коства на клубовете по над 500 хиляди паунда, сума, която по-малките отбори не могат и не желаят да похарчат.

"Най-гласовит " в тази полемика е притежателят на Акрингтън Стенли Анди Холт, който твърдо декларира, че не вижда смисъл по-долните дивизии да довършват сезона.

"Ще ни коства по над половин милион, в случай че ни накарат да приключим сезона. Предпочитам да ги влагам в тима за идната година, в сравнение с да ги пръсна в този момент. Ако би трябвало да се избира сред безмислени мачове в този момент и оцеляването, ще бъде оцеляването ", декларира президентът на Акрингтън Стенли.

Припомняме ви, че сходен сюжети към този момент бе разигран в Шотландия, където първнството в долните равнища на футбола бе преустановен и остава да се доиграят мачовете само във Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР