Напусналият ПГ на Има такъв народ Николай Радулов се надява

...
Напусналият ПГ на Има такъв народ Николай Радулов се надява
Коментари Харесай

Ако не се намерят още 6 депутати, Николай Радулов готов да излезе пак на площадите

Напусналият ПГ на " ИТН " Николай Радулов се надява да се намерят още 6 депутати, които да дадат своя глас за държавното управление сега. " Надявам се това да стане, само че даже и да не стане - площадите са наши. Хората още веднъж ще стачкуват и аз с тях ", съобщи Радулов в студиото на БТВ.

За атмосферата в ПГ на Има Такъв Народ Николай Радулов описа, че се е развалила още от предходното Народното събрание, второто за предходната година, в която хората на Слави Трифонов бяха парламентарно показани. Вече самостоятелният народен представител не съди толкоз строго Слави Трифонов - " не зная дали Слави Трифонов е отговорен, това, което виждам е, че Тошко Йорданов основава една атмосфера, която не е допустима. Това е от предишното национално заседание още ", съобщи Радулов и описа за атмосферата в парламентарната група - събирания, с монолози на Тошко Йорданова с набиване на клинците и закани, че ще бъдат закарани при Слави. " От предишното Народно заседание предизвестието, че който гласоподава с ГЕРБ прави национално изменничество, го виждаме в този момент на процедура ", уточни депутатът. " Сега в ПГ на Има Такъв Народ нито Пеевски съществува, Гешев съвсем не съществуваше. "

Той още веднъж съобщи, че Гроздан Караджов се е появил от на никое място, познава го от Съюз на демократичните сили, само че министърът на Министерство на регионалното развитие няма нищо общо с " ИТН ". За министъра на енергетиката Александър Николов Радулов уточни същото - няма връзка с Има Такъв Народ.

Даде и други образци - шефовете на ВиК сдруженията, които бяха изхвърлени от служебното държавно управление, всички бяха върнати от Гроздан Караджов, а в службите - " никой от хората на ГЕРБ в службите не беше пипнат " от под шеф и ръководител до междинните равнища. " В началото на този мандат бяха тихи, в този момент са надигнали глава и приказват по какъв начин ГЕРБ се връщат. "

Не виждам другите партии от обединението не направиха такова споразумение, само че нашата партия го направи, съобщи Николай Радулов. Въпреки това Радулов уклончиво съобщи, че не може да каже, че мафията е пробила в Има Такъв Народ. Неговото мнение е, че обособени олигарси имат връзки към хора от партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР