Напускането на треньора на Вердер Бремен Маркус Анфанг заради предполагаема

...
Напускането на треньора на Вердер Бремен Маркус Анфанг заради предполагаема
Коментари Харесай

Груев-младши: Вердер загуби добър треньор

Напускането на треньора на Вердер Бремен Маркус Анфанг поради хипотетична имитация на зеления му документ провокира огромно неспокойствие в тима. Българският юношески национал Илия Груев, който играе за "бременските музиканти ", изясни по какъв начин се е стигнало до раздялата тъкмо преди мача с Шалке 04.

"В събота заран закусвахме въз основата преди подготовка. Сле това при нас пристигнаха Маркус и Флориан (бел. ред. - помощник-треньор) и ни споделиха, че към този момент не са треньори на Вердер Бремен. Двамата бяха доста еомционални. След това спортният шеф Франк Бауман се обърна за малко към тима ", описа Груев, представен от районния вестник Weser-Kurier.

Според него повода за оставката не е била упомената изобщо. "Той просто ни сподели "довиждане ", благодари ни за взаимната работа и не сподели нищо във връзка документа. Нямаше въпроси към него и от страна на тима. Няма никакъв смисъл да се занимаваме в този момент с това ", добави българският халф.

"Загубихме добър треньор, би трябвало да го кажем. При всички положения съм му доста признателен и по този начин ще бъде постоянно ", приключи 21-годишният Груев-младши, който е наследник на някогашния футболист на Левски, Нефтохимик, националния тим, Дуисбург и Юрдинген Илия Груев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР