Напускането на САЩ от страна на крипто играчите породи опасения

...
Напускането на САЩ от страна на крипто играчите породи опасения
Коментари Харесай

Ще напусне ли Coinbase крипто пазара в САЩ? Търгувайте новините, преди да сте ги прочели с AI Algo

Напускането на Съединени американски щати от страна на крипто играчите породи опасения по отношение на неналичието на изясненост в регулациите на SEC. Борсата Bittrex към този момент удостовери напускането си, а последните спекулации загатват, че Coinbase може да напусне крипто пазара в Съединени американски щати заради регулаторни спънки.

Ако Coinbase напусне американския пазар, това може да окаже доста влияние върху крипто промишлеността, защото доста американски търговци и вложители разчитат на платформата за своите търговски потребности.

Въпреки това не е ясно дали Coinbase ще напусне пазара в Съединени американски щати и спекулациите остават непотвърдени. Algo анализът може да бъде потребен, с цел да получите визия за пазарната обстановка доста по-рано от всеки различен.



Прогноза за акциите на Coinbase

Подобно на други активи, цената на акциите на Coinbase се колебае с цялостния пазар. Акциите се въздействат от доста фактори, в това число волатилност, регулаторни промени, конкуренция от страна на други крипто тържища и общите пазарни настройки към криптовалутите.

Тъй като крипто промишлеността узрява, прогнозата за акциите на Coinbase може да бъде повлияна от изменящите се трендове на пазара. Coinbase (COIN) също може да претърпи обилни ценови съмнения и както при всяка друга акция, от значително значение е да се извърши фундаментален и механически разбор посредством Avorak AI, с цел да се схванат евентуалните опасности и изгоди, преди да се влага в акциите на Coinbase.

Ще банкрутира ли Coinbase?

Coinbase, най-голямата крипто борса в Съединени американски щати, неотдавна беше обект на диалози и спекулации по отношение на финансовата си непоклатимост. Генезисът на полемиката беше регламентът SAB 121 на Комисията по скъпите бумаги и тържищата в Съединени американски щати. Докато подаваха документи за сходство с условията на SEC, чиновниците на Coinbase си разрешиха да изтърван ориста на потребителските портфейли при положение на банкрут и обясниха, че средствата на вложителите няма да бъдат с приоритет.

Ако средствата не могат да посрещнат съответно вземанията на кредиторите, вложителите ще изгубят вложенията си. Въпреки това Coinbase не е изправена пред никакви финансови провокации, само че е рационално да отбраните вложенията си.

Сигурен метод за това е да избягвате попечителските портфейли и да употребявате портфейл, в който сами държите ключовете си, който ще подсигурява сигурността на средствата ви, в случай че борсата банкрутира. За предпочитане е портфейл за студено предпазване (хардуерен), защото вложителят получава цялостен надзор върху частните си ключове.

Търговай новините с Avorak AI

Avorak AI дава решения, които дават на вложителите преимущество пред техния портфейл и пред целия крипто пазар. Avorak AI разпростира цялостни решения с изкуствен интелект , с цел да помогне на вложителите да търгуват с новините в криптовалутното пространство. Avorak Write е инструмент за основаване на наличие, който се оправя с провокациите на повтарящия се текст и плагиатството посредством своята банка от авансово написани езици.

Използвайки AI и логаритми за машинно образование, Avorak Write разрешава на потребителите да основават висококачествено и автентично наличие в желания от тях жанр. Този инструмент е изключително потребен за тези, които желаят наличието им да се откроява на претъпкания крипто пазар.

Продуктовото портфолио на Avorak и резултатите от ICO обезпечават на вложителите преимущество пред техните вложения и пред целия крипто пазар. Ангажиментът на Avorak AI показва капацитета за по-добро взимане на решения, повишение на успеваемостта и възстановяване на цялостното показване на портфейла.

AVRK е на цена от $0.255 в седмата фаза на ICO, откакто набъбна с 325% от първичната си цена от $0.060. Avorak възнаграждава вложителите с бонуси и права за бета тестване и пулове за стейкинг.

Avorak Trade Bot е мощен и еластичен инструмент за търговия, който употребява логаритми за изкуствен интелект и машинно образование за автоматизирано осъществяване на покупко-продажби. Ботът може да проучва пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, да разпознава сигнали за търговия и да взема бързи решения.

С този инструмент потребителите могат да се възползват от пазарните благоприятни условия, като в същото време минимизират риска и усъвършенстват представянето на портфейла си.

Заключение

Спекулира се, че Coinbase може да напусне крипто пазара в Съединени американски щати заради регулаторни спънки и стопански разтърсвания, само че към момента не е ясно дали това ще се случи. Avorak AI дава прогнози и трендове, преди те да се случат или да доближат до новинарските редакции. Като подобен, Avorak е и инструмент за прогнозиране на цените и разбор на пазарните придвижвания.

За повече информация по отношение на Avorak AI и ICO-то на плана:
: https://avorak.ai
: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР