Напускам театъра - призна разочарованата Диана Димитрова. Актрисата е решила

...
Напускам театъра - призна разочарованата Диана Димитрова. Актрисата е решила
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Напускам театъра!

" Напускам театъра " - призна разочарованата Диана Димитрова. Актрисата е решила още веднъж да става художничка. " Приета съм в една от най-хубавите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! ", похвали се Ирина в " Тютюн ". Припомняме, че екранната лекар Огнянова упрекна в принуждение Юлиан Вергов по време на фотосите на сериала " Откраднат живот " и от този момент е отхвърлена от актьорската колегия. 

Ето какво написа Диана в обществените мрежи:

" Реших да направя една сладка ранглиста на ТОП 3 слуховете по мой адрес, които действително се популяризират в актьорската колегия от ``дами``. Една от тях непосредствено ме попита ( очевидно глътнала няколко уискита) - Диана, кажи за детето!? Доста се посмях, само че тя беше сериозна и непрестанно пияна и искаше да знае.
1-во: Разбрах, че преди години съм родила ииии в този момент ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом! ( Вру има сестра или братче или то единствено ще се определи)
2-ро: Преди година ``сериозни`` уеб сайтове са написали публикации, че съм бременна и не знаем кой е бащата. ( Разбира се, по какъв начин ще знаем, Коледа мина)
3-тото си го знаете ``Мили, хора пазете си децата ".

Преди няколко месеца видяхте документите, които качих свързани с дарения за деца, които съм правила през годините. Тихо. Доброто се прави безшумно. Получих цялото подпомагане на клиниките, юристите и докторите за тези документи. Имам цялата обич и почитание от тях и тя е взаимна. Те избавят животи! Тогава за мен, не е имало смисъл да владея доказателства или да ги демонстрирам, е, наложи се. Три детски книги, стотици картички от деца и няколко поискани съвета от деца в верния миг, които съм давала и те трансформираха хода на животите им в най-хубавата посока. Защото съм там, и постоянно ще съм там, за тях.
Да поразсъждаваме. От кого потеглят тези клюки? Изминаха три години от борбата при Кауфланд за тоалетна хартия. Сигурна съм, че тези клюки са тръгнали от хора на опашката. Или от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм призната първа по триумф в ``Национална художествена академия`` и че съм призната първа по триумф в ``Националната академия за театрално и кино изкуство``.



Защо? Тази ненавист и злоба единствено ги разболява. Не, те не го усещат, само че идва денят. Няма по какъв начин да не ми е гадно, само че минава през мен за малко, като аромат от сметище по пътя. Аз знам какъв човек съм. Знам, какъв брой мощна съм по дух, ухилвам се и прощавам. Но ми става ми тъжно за тях, тъй като кармата не прости.
Преди да са тръгнали други грозни клюки, скъпи хора, би трябвало да знаете, че напущам театъра. Не ме виждате на никое място по малкия екран, тъй като отхвърлям участия. Приета съм в една от най-хубавите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след огромната - Невена Коканова! 63-тото последно зрелище с мое присъединяване ще бъде в София. Беше чест и да съм доктор Огнянова, макар компликациите и да владея най-ценната премия, тази от Вас за най-любима актриса.

Нямам нито една гнусна реклама с която да Ви неистина, макар хилядите оферти.
Винаги съм била отровена до болежка и поради това не съм комфортна.
Винаги съм била откровена до болежка в интервютата си и в дейностите си.
Винаги съм била тази, която ще каже истината ", приключва изповедта си Диана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР