Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си,

...
Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си,
Коментари Харесай

Деси Слава е на върха на щастието – най-после ще има момиче в семейството

Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си, се оказа, че двете не просто се схващат съвършено, а посред им струи същинска любов и другарство.

В скорошно изявление Анжела, която чака дете от огромния наследник на Деси Слава – Майки, даже дефинира свекърва си като прелестна. Тя не пропусна да подчертае, че гласовитата изпълнителка ще бъде баба единствено на внучката си, а за всички останали си остана Деси Слава.

 

Изгората на Майки изкарва хляба си като фризьорка, въпреки да е с висше обучение. Тя предпочела тази работа освен поради високите приходи, а и тъй като й доставя същинско наслаждение и няма никакви планове да се преквалифицира.

 

Майки пък работи като водач и озвучител на Деси Слава, само че от известно време се занимава и с други неща. Целта му е да натрупа задоволително средства до 30-та си годишнина, а по-късно да се отдаде на живот.

 

Анжела и Майки се познавали от дълго време, само че били единствено другари. Покрай шерването на прекомерно персонални истории с времето двамата се сближили и другарството им последователно прераснало в обич. Макар да не работили целеустремено да станат родители тъкмо в този миг, бебето въпреки всичко е мечтано.

 

Когато Анжела научила за бременността си, Майки бил в различен град поради присъединяване на майка му. Тя му се обадила, с цел да му заяви богатствата новина, а той й затворил телефона, мислейки, че се майтапи. Деси Слава била втората, която схванала, само че не тъй като Майки й съобщил, а тъй като познала – откакто забелязала насълзените очи на сина си, тя незабавно го попитала какво има.

 

Синът на Деси Слава към момента не е предложил брак на бременната си другарка, само че двамата обмислят скромна женитба, на която ще участват единствено най-близките им хора. Желанието им е венчавката да се случи край морето. Вече са избрали име на дъщеричката си, само че за момента го пазят в загадка. Деси Слава доста желала да има момиче в фамилията си и след двамата й синове, в този момент е на върха на щастието, че фантазията й ще се сбъдне.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР