Напук на годините и клюките примата на руската естрада Алла

...
Напук на годините и клюките примата на руската естрада Алла
Коментари Харесай

Цялата истината за интимния живот на Алла Пугачова! СПИСЪКЪТ на мъжете, топлили леглото й е прелюбопитен

Напук на годините и клюките примата на съветската сцена Алла Пугачова продължава да провокира публичното мнение със своя любовен живот. Преди броени дни естрадната звезда мина за повторно под венчилото - Алла подписа църковен брак с 27-години по-младия си брачен партньор Максим Галкин. След церемонията певицата призна, че венчавката през 1994 година с някогашния й мъж - артиста Филип Киркоров, е била „ спонтанна и недомислена “, и уточни, че цялостен живот ще се разкайва за тази си постъпка. В същото време Алла акцентира, че църковният й брак с Галкин е „ премислено и праведно деяние в името на любовта и верността “.

Решението на примадоната още веднъж да се венчае предизвика да си напомним бурния й персонален живот – с 5 брака, 4 развода и 2 венчавки. Изданието SUPER показва мъжете в живота на Пугачова.

 Алла с първия си брачен партньор Миколас Орбакас и щерка им Кристина
Алла с първия си брачен партньор Миколас Орбакас и щерка им Кристина
Миколас Орбакас (съпруг от 1969 до 1973 г.)

Литовският цирков актьор е първият формален мъж на певицата, чийто брак просъществува едвам четири години. Двамата бъдещи съпрузи се срещат в естрадно-цирковото учебно заведение. Интересен е фактът, че преди да се срещнат, на певицата предсказали, че точно в тази школа ще срещне мъжа, който ще стане неин брачен партньор. В последна сметка пророчеството се сбъдва. По време на брака си с Миколас Алла носи семейството на мъжа си, само че на концертите продължава да се показва като Пугачова. От Орбакас певицата ражда щерка си Кристина, която през днешния ден е известна съветска естрадна изпълнителка. Самият Миколас отхвърля да разяснява брака си с примадоната.



Павел Слободкин (заедно са от 1974 до 1976 г.)

Не по-малко именитият от Пугачова по това време Павел Слободкин изиграва една от най-главните функции в живота и професионалната кариера на примадоната. През 1966 година надареният музикант основава групата „ Весели момчета “, която по-късно оказва помощ на Алла да стане същинска звезда. В музикалния колектив с изключение на Пугачова са пели известни реализатори като Александър Градский, Александър Буйнов и Алексей Глизин. Именно в границите на този план Слободкин прави за Алла популярния аранжимент на песента на Емил Димитров „ Арлекино “, с който певицата покори цяла Източна Европа.

Творческият и любовен съюз сред двамата трае единствено две години. Злите езици настояват, че един път музикантът протегнал ръка на певицата, с цел да успокои буйния й манталитет. След този случай Алла напуснала възлюбения си, с който няма формален брак, написа SUPER.

 Александр Стефанович - вторият легален брачен партньор на Алла
Александр Стефанович - вторият легален брачен партньор на Алла
Александър Стефанович (съпруг от 1976 до 1980 г.)

С ленинградския режисьор Александър Стефанович Алла се среща около поета Леонид Дербеньов през 1976 година След малко време двамата почнали да се срещат и се оженили, като останали дружно 3 години. Това е вторият легален брак на Пугачова. Неотдавна режисьорът снима 12-сериен филм „ Кураж “ по едноименния си разказ, като лентата в скоро време ще бъде излъчена от съветската телевизия. Самият Стефанович признава, че „ Пугачова е изиграла къс, само че извънредно ослепителен епизод в неговия плевел живот “.

 Евгений Болдин е женен за певицата цели 8 години.
Евгений Болдин е женен за певицата цели 8 години
Евгений Болдин (съпруг от 1985 до 1993 г.)

В тези времена красивият мъж с буйна коса е концертен шеф и продуцент на Алла. В процеса на взаимната им работа професионалните връзки сред двамата прерастват в сантиментални, а по-късно и в публични. Бракът сред кралицата на съветската сцена и продуцента й продължава рекордните към този миг 8 години. След развода си с Болдин Пугачова изпява песента „ Силна жена “ с трансформиралия се паметен рефрен „ Ще извикам, а в отговор – тишина. Аз още веднъж останах сама. “ Медиите разкриват, че Болдин е сключил контракт с някогашната си брачна половинка и към този момент пет години не е споделил нито дума за Алла.

За интервала от 1986 до 1993 година SUPER приписва на Пугачова още две не до такава степен афиширани любовни връзки. Според изданието едната е била с надарения и обаятелен музикант

 Алла с красивия рокер Кузмин
Алла с красивия рокер Кузмин
Владимир Кузмин

който се трансформира в ярка страница от живота на примата. По това време той се радва на всенародна популярност, само че все пак осъществяванията му не се излъчват по малкия екран. Пугачова се среща с творчеството на групата на Кузмин „ Динамик “ с помощта на звукорежисьора си Александър Калянов. След като вижда младия музикант на записите, Алла взема решение да се срещне с рокера персонално и отива на негов концерт. Изпълнението на Кузмин в Ленинград оказва незаличимо усещане върху Алла и през идващите месеци двамата са неразделни, показва SUPЕR. Бурната обич сред двамата създатели обаче бързо се изпарява и по-късно повече от година те се разделят.

 Алла и Сергей Челобанов вършат дует през 1991 година
Алла и Сергей Челобанов вършат дует през 1991 г.
Другата любовна спекулация на певицата била с сътрудника й Сергей Челобанов

През 1991 година двамата изпяват дружно песента „ Неканен посетител “, чийто клип е излъчен по малкия екран. Преди да хване микрофона, Сергей бил боксьор в град Саратов. В името на фантазията си да стане артист обаче Челобанов зарязва спорта и се насочва в Москва, където се среща с Алла. Двамата известно време поддържат пред публиката мита, че са двойка, само че дали в действителност изпълнителите са били повече от сътрудници - историята мълчи. Челобанов не съумява да свикне със суровите правила на шоубизнеса и се отдава на алкохола, настояват слуховете. След раздялата си с Пугачова Сергей изчезва от естрадния хоризонт.



Филип Киркоров (брак от 1994 до 2005 г.)

В зората на естрадната си кариера днешният крал на съветската поп музика дълго и красиво се пробва да завоюва вниманието на примадоната. В последна сметка настойчивостта на артиста от български генезис се увенчава с триумф и през март 1994 година двамата изненадващо за всички се женят. Те подписват брак по време на турнето си в Санкт Петербург, като паспортите са им връчени персонално от тогавашния кмет на северната съветска столица Анатолий Собчак. Интересен е фактът, че в документа за идентичност на примата Киркоров е записан като брачен партньор в графата „ Деца “, защото в графата „ Семейно състояние “ към този момент нямало място. Бракът на Алла и Филип продължава 11 години, като и до през днешния ден двамата си остават положителни другари.

 Преди дни примата на съветската сцена се венча за младия си брачен партньор Максим Галкин.
Преди дни примата на съветската сцена се венча за младия си брачен партньор Максим Галкин
Максим Галкин (брак от 2011 г.)

По подигравка на ориста точно Киркоров среща Пугачова с младия шоумен още по времето, когато били женени. Съдбоносната среща сред Алла и Максим се състояла през юли 2001 година във Витебск на фестивала „ Славянски базар “. Там Галкин изнесъл дебютен концерт, а Пугачова била ръководител на журито. 10 години по-късно Алла подписва легален брак с 27 години по-младия Максим. Преди година и половина благодарение на сурогатна майка звездното семейство се снабди със свои деца – близнаците Хари и Лиза.

Източник: в. Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР