Напрежението в БСП продължава да расте след оставката на Корнелия

...
Напрежението в БСП продължава да расте след оставката на Корнелия
Коментари Харесай

Докато Нинова се обяснява, че не е за Герджиков, пловдивски социалисти си слагат рамки с Радев

Напрежението в Българска социалистическа партия продължава да пораства след оставката на Корнелия Нинова и нападките й против Румен Радев и служебното държавно управление.

Тя разгласява пост в профила си в обществените мрежи, на който се вижда колаж с рамка на кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Лидерът в оставка написа, че този колаж е подправен и се дължи на „ задкулисието”, за което тя приказва от два дни.

„ Това е подправен колаж. Това е неистина. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разрушават Българска социалистическа партия от вътрешната страна и да ми вършат преврати.

Когато аз се биех с него, те припълзяваха в кабинета му да им подмятна някоя трохичка. В момента отново са на хранилка на властта и отново със същата задача.

Знам, че съм спънка за желанията ви. Знам, че Българска социалистическа партия ви би трябвало послушна и комфортна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове. Накрая те решават” написа Нинова.

В същото време членовете на Българска социалистическа партия декларират поддръжката си към Румен Радев, като поставят на профилните си фотоси във Facebook рамки с номера му. Това се случва, откакто през вчерашния ден Нинова съобщи, че „ всеки член на Българска социалистическа партия може да реши кого да подкрепи”.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР