Напрежението наскоро ескалира между Турция и Гърция. Миналата седмица в

...
Напрежението наскоро ескалира между Турция и Гърция. Миналата седмица в
Коментари Харесай

Баба Ванга: Турция и Гърция ще започнат Третата световна, руснаците нахлуват в Родопите!

Напрежението неотдавна ескалира сред Турция и Гърция. Миналата седмица в четвъртък турският президент Реджеп Тайип Ердоган разгласи, че Анкара е спряла двустранните договаряния с Атина, обвинявайки последната в " недобросъвестност ". Напрежението сред двете прилежащи държави-членки на НАТО е огромно поради припокриващи се териториални искания в Средиземно море и Егейско море и достъпа до запаси в района и към Кипър.

Тази неустойчивост на Балканите ни кара да си напомним едно от най-мрачните предсказания на Петричката гадателка Ванга. А точно, че Третата международна война ще стартира тъкмо от южните ни комшии. При това с дейното присъединяване на нападателната Русия.

Малко откакто Турската войска навлезе в Гърция и Родопи планина, Русия ще се намеси и ще навлезе с войска в Турция като отговор на офанзивите против Гърция. Русия ще желае да резервира Константинопол за себе си, както и Босфора, разказвала Баба Вангелия съгласно племенника й Огнян Стоянов.

Русия ще се опита да задържи ситуацията, само че няма да може. Всичко това ще продължи 2-3 месеца. Ще желае да се откри власт на това място само че Юдейските сили ще атакуван дружно със Съединени американски щати.

Всичко това ще се придвижи към района на Византия, тъй като Византия е била откъсната от Ватикана и дадена на Турция.

След това срамните наследници, нарекли себе си Европейци, ще бъдат изумени от гнева на Господ и събрани вкупом в района на Византия, и няма да имат даже време да попитат какво се е случило.

На бойното поле тогава единствено за 3 дни и нощи на борби, ще има над 700 милиона мъртви. Без дами и деца – единствено мъже.

Разбирате ли? Всичко това ще стартира от Константинопол (Истанбул). Единствено незасегната ще остане българската черква Света София. По това време ще стартира възобновление. Ще се завърнем към корените си. Гърция ще е доста обедняла, само че ще се издигне. Няма да стои на едно място. Ще се върне към корените си.

Старите граници на Византия ще бъдат възобновени – Мала Азия, Понтус(?)… Корените на гръцкия народ са там.

Разказах Ви малко какво ще стане. Не е единствено това, има и още, само че това, което споделих е задоволително да си извършите картината.

Клането ще се случи при първата тежка зима, която е незабавно след огромните аномалии. Тогава Русия ще навлиза тук (Гърция, бел.авт.) Американците няма да одобрят това и Израел ще желае да ги отблъсне. Точно тогава ще се почне клането.
Тогава ще се появи ангел от небето и ще ги успокои. Тези, които са се събрали да се бият, водят с тях и наемници. Американците и японците водят с тях наемници, доста наемници. Защото основната цел на Юдаизма е да заличи Православното Християнство от земята. Така, че когато стартират, ангел ще слезе от небето и ще ги успокои, ще ги накара да изгубят мозъка си, да изпитат последна ненавист едни към други. Ще желаят да се избиват взаимно.

Както споделих, тежкия край ще пристигна след 3 дни и нощи на напрестанно кръвопролитие. Тогава 10 ангела ще се появят и ще кажат: Спрете, отмъщението е задоволително. Успокоите се.

Тогава дребното останали живи ще се пробудят. Ще се запитат какво вършат там. Защо са се избивали едни други.

Тези малко ще се завърнат в Европа. Тогава този ангел ще съживи същинските хора на Византия пред очите на хората. Истинските водачи ще бъдат посочени от ангела да водят народа на Гърция.

Тогава ще стартира и възраждането на човечеството.

След като Турция нападне в изблик на уязвимост, ще е тотално съкрушена и заличена от Русия. Името на тази страна в никакъв случай повече няма да бъде чуто и доста църкви ще бъдат издигнати на територията на тогавашната огромна страна.
След края на тази къса, само че унищожителна за индивида война, огромните сили ще се избият взаимно. Христос ще вземе скиптъра в ръцете си и ще пристигна със Свети Йоан във Византия.

Светеца Паисий Атонски споделя, че турците ще страдат доста. Руснаците ще дойдат от България и ще създадат това, което е казано в пророчеството на Свети Космас Атолски. Големите ще гледат това, Гърция ще си вземе назад Константинопол благодарение на Господ. И ще се случи положителното единствено на Православните Християни.

В друго свое привидение, той споделя, че Турция ще бъда раздрана от съдружниците си. Той няма да види това, нито децата му, само че армията на Гърция ще марширува и в Константинопол.

Първата офанзива на Турция ще пристигна по морето, само че огромна вълна ще отстрани флота им на 6 благи от брега. Това ще провокира серия събития по-късно. Русия ще нападне Турция от България, като ще изгубва първите борби, само че за да даде подправена вяра на Турция. След това ще превземе територията и ще я даде на Гърция.

Турция ще бъде унищожена от картите и историята, тъй като е нация, която не е угодна на Господ. Една трета от турците ще останат там, където са корените на народа (кюрдите). 1/3 ще бъде избавена, тъй като ще одобри Християнстово, и останалата 1/3, главно младежи, ще бъде избита във войната.

Той изяснява, че Турция ще се раздра на 4 части. И това ще стартира доста бързо. Когато кюрдите стартират да се борят за земята си и Армения изиска своето.
Казва също, че Англия и Америка ще им дадат Константинопол, не тъй като харесват Гърция, а тъй като ще е в техен интерес. Турците ще създадат провокации по море, тогава ще има апетит и ембарго.

Когато армията на Русия освободи родопите и навлезе в Турция, ще го прави поради техни ползи, само че ще оказва помощ ина Гърция. Тогава Турция ще изпрати още армии да пазят територията и ще дръпне армии от окупираните територии. Но когато страните от Обединена Европа (ЕС може би? НАТО?) видят, че Русия взема територии, ще кажат: Защо и ние не идем да си вземем малко територия? Но всички ще търсят огромните части и това ще ги вкара във обща война на територията на Гърция.

Тогава Гърция ще постъпи умно като северната си съседка и няма да праща войска за война, а да пази единствено границите си, и по този начин ще резервира народа си без да даде жертви. И когато във заключителен напор Турция нападне Гърция, Руската войска ще я раздра.

За 6 месеца Русия няма да изтегли армията си, и Запада ще стартира да събира войска, с цел да нападне. Войната ще е международна и ще донесе огромни загуби за Русия. Ще бъде толкоз гневна, че в градовете ще текат реки от кръв. България, Гърция и Кипър няма да вземат присъединяване в тази война.

Тази война ще е урок за човечеството и край за безконечния зложелател. Земите на Гърция ще са свободни и Константинопол, опустошен до основи, ще бъде издигнат още веднъж от гръцкия народ и ще е още веднъж на Гърция. Светите меси ще стартират още веднъж да се водят в църквата Света София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР