Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не

...
Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не
Коментари Харесай

Носи ли правнучката на Ванга дарбата на ясновидката?


„ Никога не съм желала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. Способностите не се предават по жанр или по кръв, а са от Господ. Освен това животът на баба ми по никакъв начин не е бил елементарен. Да си обвързван с болките и тъгите на толкоз хора и те да са всеки ден пред дома ти... Това е живот, предан на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга “. 

Това споделя правнучката на пророчицата от Рупите Кристина Граховска. Момичето е внучка на единствената щерка на Ванга – Венета Гущерова, която феноменът осиновява на млади години. 

„ Баба ми Венета също е доста забавна жена, само че и тя не желае да приказва, тъй като доста се измисля по тематиката за Ванга. Ние сме непрекъснато дружно и непрестанно си описваме истории. Целият ни жанр сме доста вярващи, набожни. Това, което се написа за Ванга, доста малко е истина. Небивалици изписват непрекъснато и по тази причина сме решили да не приказваме в общественото пространство “, споделя още Кристина. 

Венета е била осиновена от ясновидката и нейния брачен партньор Димитър, когато била единствено на 2 години и половина. В едно от редките си изявленията тя споделя, че Ванга е била като всички останали майки – карала ѝ се, само че и я обичала,и се е грижила доста за нея. 

„ Аз съм пристигнала на две години и половина в нейния дом. Когато заран ставах, закуската ми беше подготвена и дрехата ми беше изгладена. Гушкахме се, тя ме обичаше, галеше ме “, спомня си Венета пред медиите. 

Днес дъщерята на ясновидката продължава да живее непретенциозно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство. Тя не желае да написа книга и да споделя за живота си с Ванга, тъй като доста се е спекулирало с всичко към нея. 

„ Пишат се нейни другари, а майка си отпътува от този свят с горест от такива като тях. До последно носеше загатна по какъв начин се подиграваха на качествата ѝ “, признава още дъщерята на пророчицата, написа " Ретро ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР