Напрежението между зърнопроизводителите и правителството у нас продължава.След по-малко от

...
Напрежението между зърнопроизводителите и правителството у нас продължава.След по-малко от
Коментари Харесай

Нова закана към Денков! Какво се случва

Напрежението сред зърнопроизводителите и държавното управление у нас продължава.

След по-малко от два часа протестиращите земеделци потеглят с тежка техника от блокадата край Долни Богров към Министерски съвет в центъра на София.
-->
Те ще изчакат да приключат протестните дейности на КТ " Подкрепа " и КНСБ, и се насочат към Триъгълника на властта. Това дадоха обещание те от спонтанната естрада. " Днес е ден за време разделно. Ние в никакъв случай не сме се обединявали. Само за седмица ръководещите направиха по този начин, че ние да сме дружно ", съобщи оратор от демонстрацията. " Не сме терористи! ", обърнаха се още веднъж те към премиера Николай Денков.

Земеделският министър Кирил Вътев пътува към тях, потвърдиха преди минути за " Фокус " от ведомството.

" Не сме тук в София, с цел да сътворяваме проблеми. Борим се за фамилиите си, за хляба си, желаеме да защитим труда си. Борим се и за националния интерес, тъй като тези, които трябваше да го защитят, не го направиха ", сподели представител на зърнопроизводителите.Днес браншът разположи селскостопански машини на един от входовете на София при Долни Богров. 

Софийската община беше дала позволение до 80 машини на земеделците да бъдат преместени на следващия ден сред 5 и 7 часа сутринта към бул. " Тодор Александров ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР