Напрежението между Румен Радев и правителството на Петков продължава да

...
Напрежението между Румен Радев и правителството на Петков продължава да
Коментари Харесай

Министър Събев: Българският президент отдавна излезе от българската орбита

Напрежението сред Румен Радев и държавното управление на Петков продължава да ескалира. Асен Василев и Кирил Петков дефинираха, като позорна позиция на президентът, по тази причина че страната ни не би трябвало да дава оръжия на Украйна.

Радев пък на собствен ред им се скара, че се вълнуват повече за Украйна и афишират благотворителни акции, вместо да мислят за бедните българи. Посещението им в Киев пък съгласно президента не е неотложно.

На собствен ред против Радев се разгласи и министърът на превоза Николай Събев.

„ Струва ми се, че българският президент от дълго време излезе от българската орбита. Днес излезе и от терена на човешкото съчуствие “, написа предприемачът.

Според него да кажеш, че " Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната ", е като " Да даваш обществени помощи единствено удължаваш мъката на тези хора. "

Припомняме, че когато Радев разгласи Киев за съветска територия, Събев беше този който скочи да пази Радев.

„ Ако български войски са завзели някакъв полуостров, чея територия е това? Не запитвам дали е приета или не. Питам чия територия е? Моля, тези които се упражняват в цитиране, без мислене, да не пишат тук “, написа тогава Събев в отбрана на Радев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР