Напрежението между фенове на Левски и Ботев Пловдив продължи и

...
Напрежението между фенове на Левски и Ботев Пловдив продължи и
Коментари Харесай

На "Герена" е напечено, полиция нахлу при феновете на Ботев! Униформен е в болница

Напрежението сред почитатели на Левски и Ботев Пловдив продължи и след началото на дуела на стадион " Георги Аспарухов ". Привърженици мятаха камъни, пръчки и други предмети от единия към другия бранш. Наложи се служители на реда да влязат в бранша с гостуващата агитка, с цел да предотвратят разгръщане на напрежението.

По-рано денем БЛИЦ към този момент писа за сблъскване сред почитателите. Това наложи и много по-сериозни ограничения от страна на полицията против влизащите в София последователи на Ботев Пловдив.

От полицията оповестиха публично за багра в центъра на София преди мача:

Столични служители на реда предотвратиха разрастването на спор. При преодоляване на обстановката е потърпевш еднообразен, в болница са откарани трима участници в сбиването, а двама са арестувани в полицейския арест.

Към 16 часа през днешния ден в полицията бил получен сигнал за група почитатели на гостуващ тим за идния футболен мач сред Левски и Ботев, които в и пред заведение на ул. „ Черковна “ хвърляли пиратки и жестоко нарушавали публичния ред. На място пристигналите полицейски екипи заварили разразяващ се спор сред групата и минаващи от там младежи.

От разменените удари са потърпевши трима, които са откарани в болница. В полицейския арест са арестувани двама участници в спора. При преодоляване на обстановката е потърпевш и един от служителите на реда, който също е отведен в болнично заведение.

Групата почитатели от гостуващия тим са съпроводени до стадион „ Георги Аспарухов “. Работата по изясняване на всички условия към случая продължава.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР