Напрежение около двама общински съветници в местния парламент назрява през

...
Напрежение около двама общински съветници в местния парламент назрява през
Коментари Харесай

Общински съветници замесени в схема с апартаменти в квартал „Изток“ в Пазарджик?

Напрежение към двама общински съветници в локалния парламент назрява през последните седмици в ромския квартал на Пазарджик, сигнализат до

Според осведомени, от години Сашо Ангелов, прочут като Пастора и Искро Бейков имали направен финансов механизъм за доставяне на нуждаещи се с жилища. Освен общинския фонд те употребили и жилища на дълготрайно пребиваващи в чужбина техни съкварталци, за което им плащали най-малък наем.

Г. И. на 26 години споделя по какъв начин преди 3 години дал на Ангелов сумата от 5000 лв. като капаро за настаняване, само че и до през днешния ден живее с родителите на брачната половинка си, а неотдавна схванал и че цената на услугата се е повишила неведнъж.

Улисани във финансовите приходи, през последните месеци Искро и Пастора, поели доста по-голям брой задължения, в сравнение с можели да изпълнят. А събраните предплатени заплащания били причина за физическа разпра с тях от изгубили самообладание новодомци. Затова в последно време Сашо Ангелов се движел с защита, а в дома му до късна доба се събирали родственици в устрема си да го защитят от хорския яд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР