Напрежение на Росенец: Полиция разделя плажуващите от стотици събрали се

...
Напрежение на Росенец: Полиция разделя плажуващите от стотици събрали се
Коментари Харесай

Напрежение на Росенец: Полиция разделя плажуващите от стотици събрали се симпатизанти на ДПС

Напрежение на Росенец: Полиция разделя " плажуващите " от стотици събрали се симпатизанти на Движение за права и свободи. Оказа се, че поддръжниците на Движението за права и свободи са се настанили на оповестеното място за митинг от " Да, България ". Не е ясно дали полицията е била известена за това. Това стана ясно от директно включване от мястото по BTV.
" Вие ме излъгахте, господин Рачев ", сподели Иво Мирчев от " Да, България " на шефа на комисар Неделчо Рачев от " Охранителна полиция " Бургас, който е на место и сега лимитира достъпа на " плажуващите " до плажа. " Попитах ви дали има друго събитие, с цел да знаем по какъв начин да организираме безвредно хората си, вие казахте не ", сподели Мирчев на служителя на реда пред него.
Не ни позволяват до позволен митинг, деклариран с съответни параметри за мястото пред общината и полицията, недоволства различен деятел.
" На това място вътре има друга група ", съобщи служителят на реда Рачев. " Групата към този момент е там, няма да смесваме групите, без значение кой по кое време е получил позволение. "
Как по този начин внезапно се появи различен митинг, откакто през вчерашния ден го нямаше и вие персонално казахте, че няма проблем със сигурността на " плажуващите " и няма друга организация, попита още веднъж Мирчев.
Малко по-рано водачът на " Да, България " Христо Иванов разгласи, че чака провокации през днешния ден.

По данни на Българска национална телевизия на място има симпатизанти на Движение за права и свободи от цялата страна, пристигнали с рейсове рано сутринта. Присъстват депутати на партията, както и евродепутатът Илхан Кючюк.
Пред държавната телевизия той съобщи, че на място са хора от Движение за права и свободи с идея, които са сметнали за морално да изразят своята поддръжка към почетния водач на придвижването.
По думите му всички хора желаят България да просперира, а фантазията на Движение за права и свободи е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората.
Дали ще има защита от НСО е въпрос от тяхната компетентност, те вземат решение за кои хора ще има защита. Политиците да не бъдат съдници за това кой може да има защита и кой не, сподели Илхан Кючюк.
На километър преди плажа на " Росенец " има полицейски елементи и пост, който отбива коли и рейсове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР