Напрежение между депутатите в пленарна зала, след като изненадващо в

...
Напрежение между депутатите в пленарна зала, след като изненадващо в
Коментари Харесай

Пак скандали в НС: Телефонни записи, "шарлатанин", "лицемер"

Напрежение сред депутатите в пленарна зала, откакто изненадващо в дневния ред на съвещанието в петък бяха вкарани 10 нови точки за разискване. " Възраждане ", Движение за права и свободи и Има Такъв Народ възразиха. Стигна се и до словесни престрелки.

Независимият народен представител Радостин Василев съобщи, че към момента не са раздадени материали на депутатите по 10-те нови точки и предложи ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да излъчат представител, който да изясни какво ще гласоподават, тъй като точно те са вносители на промените в реда.

" Предлагам Кирил Петков, който е главният самозванец в тази група, да показа точките, тъй като го познавам и съм уверен, че няма концепция под какво се е подписал, камо ли пък да ги изясни в Народно събрание ", сподели той. Последва и наказване за Василев. Председателят на Народно събрание Росен Желязков му насочи забележка.

От парламентарната група на „ ИТН “ излязоха с декларация, „ отдадена на лицемерието “. Тя беше прочетена от ръководителят на групата Тошко Йорданов. Той пусна и записи от изявления на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов и повтори част от тях: „ Нито глас за Пеевски ", „ Става дума за българската държавност, става дума за нашето бъдеще, по тази причина по какъв начин се развива България “, „ Нито глас за Пеевски, с цел да може ние по-късно в Народното събрание да подсигуряваме, че ще има ръководство, което ще сложи ГЕРБ и Движение за права и свободи в карантина ", „ Не, няма да има достъп на Движение за права и свободи и на ГЕРБ до кокала на властта “.

В умозаключение Йорданов сподели: „ Христо Иванов – двуличник номер едно на републиката. “

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пък направи процедура за допуск на Слави Трифонов. " Видяхме, че той изпраща SMS-и. Вместо да праща SMS-и до чираците си, по-добре самичък да пристигна тук и да аргументира своите тези, в това число за " първата брачна нощ " и за последващи неща ", сподели Карадайъ.

Последва имитация от страна на Има Такъв Народ.

" Нали знаете, че чираците са при майстори. Бих допълнил вашето предложение да бъде даден достъп на Прокопиев, който по този начин и по този начин си е конфигурирал тук цяла парламентарна група. Да пристигна и Доган, да се разноски от Росенец, по този начин и по този начин ще му взимате пристанището. Ако може, да се задължи и Борисов да участва в залата ", сподели Тошко Йорданов.

Източници: Народоосвободителна въстаническа армия, Българска телеграфна агенция, БГНЕС
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР