Напредването на възрастта вече е си личи по лицето на

...
Напредването на възрастта вече е си личи по лицето на
Коментари Харесай

Ани Салич крие бръчките с тежък грим

Напредването на възрастта към този момент е си проличава по лицето на Ани Салич. 50-те години на тв водещата се виждат, само че все пак тя наподобява доста добре. Бръчките към очите ѝ стават по-дълбоки, само че професионалният грим към този момент ги скрива сполучливо от феновете на новинарските излъчвания.

В същото време Салич демонстрира, че не се срами от измененията в излъчването си и не страда от непотребна суетност. Тя разгласява своя фотография в непосредствен проект, на която си личат всичките ѝ недостатъци.



От ефира на новинарския блок те не могат да бъдат видени от феновете поради подобаващото осветяване в студиото. Ани събра десетки похвали и окуражителни думи от своите почитатели в обществените мрежи, а мнозина от тях я адмирираха, че не е залитнала по пластичната хирургия и естетическите корекции по сходство на множеството си колежки в тв сектора.

Истината била, че ветеранката от новините се опасява от оперативните намеси и инжекции и не намирала храброст да се тунингова, било то с лифтинг или ботокс. След като на млади години претърпя тежка интервенция поради раждането на първия си наследник Лазар, тя се зарекла да не ляга под ножа, с изключение на, в случай че не е застрашено здравето ѝ, написа Ретро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР