„Направихте ли вътрешна проверка на служителите, ангажирани с издаване на

...
„Направихте ли вътрешна проверка на служителите, ангажирани с издаване на
Коментари Харесай

Роми, регистрирани на последния номер от улицата, живеели на поляна край Асенoвград

„ Направихте ли вътрешна инспекция на чиновниците, ангажирани с издаване на адресната регистрация в община Асенoвград за осъществени административни нарушавания в тази тенденция? “ С този въпрос асенoвградчани се обърнаха към кмета на града лекар Емил Караиванов по време на отчетната среща, на която участваха публични лица и основатели на гражданските митинги против ромското безчинство, съобщи кореспондентът на.
Към представителите на ОДМВР-Пловдив недоволните зададоха сходен въпрос – открити ли са нарушавания при издаване на персонални карти, в които вписаният непрекъснат адрес не дава отговор на истината. Подобна инспекция не е осъществена, само че такава ще стартира по натояване на жителите, даде обещание шефът на пловдивската Дирекция старши комисар Атанас Илков.
Той заяви, че през последните две седмици са осъществени профилирани инспекции на адресните регистрации в ромската махала. Резултатите сочат, че са открити близо 1 400 лица, живеещи в общо 279 къщи. Малко над 900 от ромите имат направена адресна регистрация, а други 576 не са регистрирани по надлежния ред, поради което са им наложени наказания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР