направи равенство 1:1 при гостуването си на Украйна с контролна

...
направи равенство 1:1 при гостуването си на Украйна с контролна
Коментари Харесай

След три отменени гола: България удържа геройско равенство срещу Украйна

направи тъждество 1:1 при гостуването си на Украйна с контролна среща. В Одеса домакините преобладаваха през съвсем целия дуел, само че възпитаниците на Ясен Петров демонстрираха самоотвержена игра, с цел да избегнат провалянето.

Двубоят стартира със мощен напън на украинците, които насочиха първия си изстрел към противниковата врата още в 30-та секунда, само че той бе неакуратен. Домакините пропуснаха още няколко благоприятни условия в идващите минути, преди централният нападател Артьом Довбик да прати топката в българската врата, само че голът му бе анулиран поради засада. " Лъвовете " се възползваха от един от дребните си шансове, с цел да поведат в резултата в 35-та минута, когато отбраната на Украйна не се ориентира добре при изритана топка от вратаря Николай Михайлов, а Радослав Кирилов бе най-съобразителен и прати топката във вратата на противника.
 България приключи без победа Лигата на нациите и изпадна в по-долна група България приключи без победа Лигата на нациите и изпадна в по-долна група
Мъжкият народен тим не съумя да завоюва гостуването си на Ирландия след тъждество 0:0 в финален шести мач от груповата фаза на Лиг...

Играчите на Олександър Петраков постановиха сериозен напън от първите секунди на втората част, като един път гредата избави българската врата, а на няколко пъти влезлият от пейката вратар Светослав Вуцов се намеси чудесно. Все отново българската защита се пропука в 79-та минута, когато Тарас Степаненко преодоля Вуцов със страховит изстрел от воле от далечно разстояние, който не остави шансове на българския пазач. До края четвъртфиналистите от Евро 2020 имаха няколко шанса да стигнат до цялостен поврат, като им бяха анулирани и още два гола, и в последна сметка дуелът приключи при тъждество 1:1.

В последния си мач за годината в понеделник, 15 ноември, България гостува на Швейцария в заключителната си среща от квалификациите за Мондиал 2022, до момента в който Украйна гостува на Босна и Херцеговина във вторник, 16 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР