Напоследък всичко се върти около Дженифър Лопес и Бен Афлек.

...
Напоследък всичко се върти около Дженифър Лопес и Бен Афлек.
Коментари Харесай

Колко струват роклите на Джей Ло за медения ѝ месец

Напоследък всичко се върти към Дженифър Лопес и Бен Афлек. От това за какво, по кое време и къде са сключили брак до това в кои заведения за хранене вечерят и какви облекла носят. Безспорно любознание будят роклите, които поп дивата бе избрала за медения си месец в Париж.
 Джей Ло, Бен Афлек и по какъв начин двойката чества меден месец в Париж
Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-романтичният град на света, несъмнено

След като си споделиха " Да " предходната седмица, 17 юли, в Лас Вегас, младоженците се насочиха към Града на любовта. Очевидно, за тях романсът няма край. От фрагменти, оповестени в обществените мрежи виждаме двамата влюбени по какъв начин се разхождат по парижките улици. И няма по какъв начин да не ни създадат усещане облеклата на Джей Ло.

Поглеждаме към визията на певицата, защото си е извоювала " купата " фешън икона и не за първи път показва усет и жанр. За медения си месец тя залага не на една, а на две рокли, написа Vogue.

А ние знаем и цените им. Няма по какъв начин да не ги споменем, тъй като евентуално изумяват доста от нас. За джоба на " елементарния " човек въобще не са ниски, само че за звезда от ранга на Лопес може да кажем, че са даже много евтини. И двете рокли са закупени от в Съединени американски щати.

Първата е характерен представител на стила на марката - бяла ежедневна рокля с флорални претекстове и с кройка сходна на корсет. За нея Дженифър е платила $248.

Втората ѝ рокля е елегантна алена с необятно деколте и дълга малко над глезените - за сумата от $278.

Дали ще се уповаваме на сентенцията " Модата се купува, стилът не " или ще създадем всичко допустимо, с цел да се сдобием тъкмо с тези облекла - сами решаваме. А дали можем да си ги позволим - дано още веднъж всеки от нас самичък да реши. Независимо от всичко, една от най-хубавите премени е усмивката. Която можем да я използваме изцяло гратис и по доста!:)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР