Напоследък слуховете се въртят все повече и повече около завръщането

...
Напоследък слуховете се въртят все повече и повече около завръщането
Коментари Харесай

Започват снимките на Жокера 2

Напоследък слуховете се въртят от ден на ден и повече към завръщането на Хоакин Финикс в " Жокера 2 ", предстоящо продължение на блокбастъра-изненада от 2019 година, който сложи началото на тази зараждаща се поредност. С изцяло друг взор към клоунския принц на престъпността от този, който сме виждали в предишното, хората с право се вълнуват дали ще получат още една история; дали ще видят повече Артър Флек и неговото евентуално издигане на власт в Готъм. Изглежда, че това към този момент публично ще се случи, работи се по продължение и то към този момент има работно заглавие – „ Joker: Folie à deux “ („ Жокера: Лудост за двама “), оповестява Deadline, представен от БГНЕС.

Новината за " Жокера 2 " идва във връзка на това, че сценаристът и режисьор Тод Филипс разгласява в Instagram копие от корицата на сюжета, който е написал дружно със Скот Силвър. Кървавочервената корица афишира заглавието „ Folie à deux “ и наподобява, че е била приключена доскоро по-малко от месец. Той не оставя различен коментар, оставяйки тази снимка да направи всички нужни пояснения за момента. Терминът „ Folie à deux “ е френски и се отнася до психологично разстройство, което визира двама или повече души, като неведнъж тези хора са членове на едно и също семейство. Не е мъчно да се разбере накъде отива „ Жокера 2 “, като се има поради психологичното заболяване в основата на първия филм с Хоакин Финикс и предишното на героя като цяло.

Втората част от поста на Тод Филипс е фотография на Хоакин Финикс, който седи и в действителност чете сюжета на " Жокера 2 ". Лесно е да се допусна, че артистът ще се завърне във кино лентата, което сигурно е нужда, като се има поради по какъв начин се развиха нещата в първия филм. Той е движещата мощ зад облика на Жокера, поемайки в посока на постепенно прегаряне, което в последна сметка му донесе победа за най-хубав артист на премиите " Оскар ". През същата година филмът получи и номинация за най-хубава продукция.

Ще бъде забавно да забележим дали „ Жокера 2 “ или „ Жокера: Folie à deux “ може да доближи същите боксофис висоти като първия филм. Жокера беше един от в действителност изненадващите блокбастъри в историята. При бюджет от към 70 млн. $, филмът възвърна над 1,07 милиарда $ от продажби на билети, като по този метод натрупа най-голямата сума в историята за филм с рейтинг R.

Макар че имаше доста очакване за това по какъв начин Финикс и Филипс ще показват героя, малко на брой смятаха, че той ще се сгромоляса по този метод. И като се има поради, че най-малко към този момент той се намира отвън другите притежания на Warner Bros. и DC, които включват DCEU, както и неотдавна излезлия " Батман ", който има своя лична зараждаща се галактика, е още по-впечатляващо, че този филм сътвори собствен личен свят. " Жокер 2 " ще го доразвие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР