Напоследък много се карам със съпругата си, защото в момента

...
Напоследък много се карам със съпругата си, защото в момента
Коментари Харесай

„Приятелят ми се премести да живее след раздяла – сега жена ми ми постави ултиматум“

Напоследък доста се карам със брачната половинка си, тъй като сега сътрудникът ми живее в нашата свободна стая. Той имаше тежки няколко месеца – приятелката му го заряза и разруши сърцето му, загуби дома си, откакто тя го изгони, и отписа колата си.

Много ми беше мъчително за него и желаех да му оказа помощ, тъй че се съгласи със брачната половинка ми, че може да остане при нас за малко време, до момента в който търси къде да наеме.

Все отново минаха четири месеца и половина и жена ми прави я гайка. Тя споделя, че й е писнало и че не може да се отпусне в личния ни дом, тя стартира да го ненавижда (въпреки че преди бяха блестящи приятели) и се оплаква, че нямаме персонален живот.

Аз не не желая да му кажа да си върви, само че тя ми даде ултиматум – или аз му споделям, че би трябвало да форсира търсенето на личното си жилище, или тя ще го направи.

Знам, че той би направил същото за аз, в случай че бях в неговата обстановка и не желая да го апелирам да си тръгне, до момента в който не се събере и не се почувства по-силен. Какво мога да н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР