Напоследък много хора ме питат, защо не участвам в българската

...
Напоследък много хора ме питат, защо не участвам в българската
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Ето защо не участвам в българската политика

Напоследък доста хора ме питат, за какво не вземам участие в българската политика. Мисля, че им дължа отговори.

В момента България е тирания и властта в нея се дели сред две огромни проведени престъпни групи, които са направили всъщност прелом и са отменили конституцията. Това, че има видимо избори, конституция на хартия, управляващи, не значи нищо, тъй като всичко това е изпразнено от наличие. България е тирания и нищо повече.

Този факт ме лишава от опция да мисля за политическо деяние, тъй като едно такова деяние би легитимирало тази тирания. Това е същото все едно да вървиш на избори в Русия или Беларус. Всеки, който се кандидатира за някаква изборна служба или гласоподава на избори в този момент, освен няма да промени нищо, а ще даде легитимност на диктатурата в България. Бъдещето марионетно на Москва държавно управление е подредено и чака изборите единствено да го легитимират.

Поради тези обстоятелства главно се занимавам с придобиване на умения, какво се прави в такава обстановка и по какъв начин се унищожава тирания с мирни средства. Всяко друго дейности е безсмислено. Тези, които стоят зад диктатурата в България и лицата на тази тирания, са толкоз богати от корупция, жестоки, садистични и психопати, че всяка вяра, че могат да бъдат победени просто през избори и демокрацията върната от гибелта, в действителност е единствено една наивна приказка за обезверени хора. Без директната интервенция на Съединени американски щати и/или Франция, очевидна и не толкоз, сме обречени. Няма да изяснявам, за какво тези две страни.

Време е да приемем истината и да спрем да спомагаме с дейностите си на жестоката садистична българска тирания, игнорирайки затворените очи за нея в Брюксел и Берлин на хората, които я финансират и/или одобряват мръсни пари от нея. Приказката от дълго време свърши. Живеем в Мордор и колкото по-рано си го признаем, толкоз по-рано ще има късмет за оцеляване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР