Напоследък имаме чувството, че почти всеки ден виждаме принц Уилям

...
Напоследък имаме чувството, че почти всеки ден виждаме принц Уилям
Коментари Харесай

Тайното хоби на Уилям и Кейт

Напоследък имаме възприятието, че съвсем всеки ден виждаме принц Уилям и Кейт Мидълтън на следващия им формален ангажимент. Програмата им сигурно е много натоварена, само че двамата са много гъвкави и постоянно успяват да намерят време и за някое прелестно занятие, с което да се наградят за усилената си работа.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън - първи другари с принц Едуард и брачната половинка му Софи
Новите най-хубави другари на Уилям и Кейт

Подкрепата, от която имат потребност

Освен да прекарват време с децата си, да бъдат измежду природата и да спортуват, съпрузите имат и едно друго занимание, за което рядко приказват. Те обичат да посещават аукциони и да наддават за разнообразни скъпи творби на изкуството и украшения за дома. Именно това направиха и преди няколко дни са участвали на аукцион за антики, провел се в Бъркшир.

Други участници в него споделят пред Daily Mail, че принц Уилям и са били " доста заинтригувани " от всички над 1000 движимости, оповестени за продажба.
 Снимка 636839

Не е ясно с какво тъкмо са се сдобили съпрузите и дали е за техния дом или за подарък. Но явно са подготвени да се разделят с немалка сума пари за килими, вази и други продукти с дълга и забавна история.
 Принц Уилям с персонален помощник - и данъкоплатците няма да заплащат за него
Когато не Кейт, а различен се грижи за Уилям

Не е елементарно да си принц

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се постараха наличието им на аукциона да се резервира в загадка, с цел да не бъдат изненади от нормалните групи публицисти. И защото наддаването продължи три дни, евентуално те са взели участие по телефона, с цел да съумеят да предложат най-хубавата цена за движимостите, които са си харесали онлайн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР