Напоследък хората са станали доста чувствителни спрямо негативните сили, които

...
Напоследък хората са станали доста чувствителни спрямо негативните сили, които
Коментари Харесай

Много е лесно, но никой не знае! Ето как да се предпазите срещу уроки и нещастие! Само трябва да...


Напоследък хората са станали много чувствителни по отношение на отрицателните сили, които витаят в обществото ни.

Констатацията принадлежи на окултистката маг Зорница Гетова.

„ Все повече мои близки и познати ми се оплакват от световъртеж, високо кръвно, мигрена. Казват, че тези чувства им се появяват съвсем постоянно след визити на огромни публични места, било молове или градски превоз “, споделя Зорница. Казва, че съгласно нейната заложба повода са тъмните същества, които витаят край нас.

Как да мислим
„ Трябва да разберем нещо доста значимо. Ние ги привличаме с мрачните си мисли. Вярно, безпаричие е, правилно е – политиците станаха милиардери на наш тил, само че като мислим все неприятното, като ненавиждаме, ние сами викаме дявола “, декларира отдадената жена. Съветва първото нещо, което човек трябвало да направи, е да елементарни на себе си, а след това и на близките.

Маг Зорница издаде и едно защитно упражнение, което се назовава Ангелски щит. Той можел да бъде изработен от всеки, а след това да се сложи към тялото, дома или мястото, където работим.

Работници на светлината
„ В духовния свят има сили, на които това им е работата – да ни оказват помощ. Призовавате ги със следните думи: „ Ангели, апелирам ви, покрийте ме с щит от Божествена светлина, в този момент! ”. Тогава незабавно към вас се построява една сферична капсула, която за прочут интервал ще ви пази от отрицателни вмешателства и автосугестия “, изяснява маг Зорница по какъв начин сами да подобрим витасредата си.

Разказва, че щитовете се делели и на цветове. Защитата от розова светлина предпазвала от негативността във всичките й форми.

Вторият тип благ щит е от зелена светлина. Тя имала лечебна мощ и се препоръчвала на хора, които имат разнообразни здравословни проблеми.

„ При проектирането на виолетова светлина всички душевен офанзиви и зловредни същества, които се пробват да се намушкат в аурата ви и да пият от вашите силите, завчас ще отпадат в канала на небитието. Те безусловно се разтварят в Божествената светлина, тъй като тя е доста мощна и не устоят на нея “, твърди Зорница Гетова.
Когато пък човек отивал на пазар или на друго оживено място, е хубаво да извиква Сребърната отбрана, или дъговидна, включваща синьо и виолетово.

Божествената отбрана обаче си имала период на деяние, който е сред 7 и 12 часа, а от време на време и по-малко. Всичко зависело от това дали човек в това време не е изгубил точката си на психоемоционален баланс, като се е ядосал да вземем за пример. Другият фактор е околната среда. При по-оживени места психотронната отбрана на индивида излинявала в рамките даже единствено на 40 минути.

 retro.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР