Напоследък г-н Борисов често се шегува, но сериозните неща са,

...
Напоследък г-н Борисов често се шегува, но сериозните неща са,
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: В последно време Борисов често се шегува

„ Напоследък господин Борисов постоянно се майтапи, само че сериозните неща са, че в случай че не се направи промяна в службите - службите, с чието интензивно мероприятие съумяха да откраднат вота на над 400 000 българи, в действителност ще е мъчно да се продължи напред. Вярвам, че това са предизборни пристрастености и всичко това ще се уталожи след изборите. “

Така депутатът от „ Продължаваме промяната - Демократична България “ Венко Сабрутев разяснява изявление от през днешния ден на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че след балотажа в неделя ГЕРБ ще взема решение за поддръжката си към държавното управление.
Свързани

„ Сериозните неща са, че в случай че не се направи промяна в службите – службите, които с тяхното интензивно мероприятие съумяха да откраднат вота на над 400 000 българи, в действителност ще е мъчно да се продължи напред. Вярвам, че това са предизборни пристрастености и всичко това ще се уталожи след изборите “, разяснява Сабрутев.

„ Възраждане “ също разясниха покачването на напрежението в ръководещата „ некоалиция “:

„ Рано или късно всички стартират да мислят като „ Възраждане “. От първия ден на ръководството на това държавно управление ние казахме, че то е нежизнеспособно и нездравословно. Вече и ГЕРБ стартират да мислят като нас “, показаха от партията.

На 6 ноември Народното събрание стартира своите постоянни седмични съвещания след едномесечната почивка на депутатите поради предизборната акция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР