Напоследък естественият вид става все по-популярен Новите тенденции при грима

...
Напоследък естественият вид става все по-популярен Новите тенденции при грима
Коментари Харесай

Нарисувани вежди и 11 други остарели тенденции за грим, които е време да замените с нови

Напоследък естественият тип става все по-популярен

 Нарисувани вежди и 11 други остарели трендове за грим, които е време да замените с нови

Новите трендове при грима се появяват непрекъснато, а някои от тях се трансформират в подобен шлагер, че ги следваме с години. С течение на времето обаче осъзнаваме, че някои техники на гримиране въобще не наподобяват добре.

 12-zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-01.jpg

Тъй като в последно време естественият тип става все по-популярен, трендовете в грима се движат в тази посока.

И по този начин, до момента в който преди няколко години контурирането и очертаването на веждите беше най-големият шлагер, в този момент е най-добре да се заобикалят тъмните бронзанти и вежди, които наподобяват неестествено.

Вижте кои остарели трендове в грима е време да замените с нови:

Бял молив на долния клепач на окото

Тази наклонност беше известна, тъй като сякаш образно усилва окото. Белият молив обаче е доста добре прочут и сигурно към този момент сте наясно, че рядко ще съумеете да постигнете стремежи резултат.

За да увеличите образно очите, е доста по-добре да употребявате молив в бежов цвят.

Изрисувани вежди 

Плътните и буйни вежди към момента са шлагер, само че няма потребност да ги подчертавате с доста мрачен колорит сенки или молив. Ще изглеждате доста по-добре с допустимо най-естествените вежди.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да премахнете непотребните и стърчащи косъмчета и да ги подстрижете малко.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-04.jpg

Бели сенки във вътрешния ъгъл на окото

Това е друга наклонност, за която се счита, че образно усилва очите. Подобно на белия молив, белите сенки са доста познати и наподобяват неестествено, тъй че е доста по-добре да употребявате сенки в безпристрастен цвят, доближаващ се до нюанса на вашата кожа.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-05.jpg

Контрастни цветове на сенки и червило

Лицето ви ще наподобява по-красиво и естествено, в случай че сенките и червилото са с сходен колорит. Ако желаете да наблегнете част от лицето, да вземем за пример очите, нанесете по-тъмен колорит, а червилото би трябвало да е с сходен, само че по-светъл колорит или безпристрастен цвят.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-06.jpg

Очертани устни

Въпреки че тази наклонност беше същински шлагер, факт е, че наподобява неестествено. За по-естествен тип нанесете единствено червило, а в случай че употребявате молив, дано бъде в същия цвят като червилото.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-07.jpg

Голямо количество хайлайтър

Хайлайтърът е превъзходен метод да наблегнете чертите на лицето, само че е значимо да не прекалявате. В противоположен случай лицето ви ще свети и ще наподобява доста мазно. Достатъчно е да нанесете малко хайлайтър върху скулите и на върха на носа.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-08.jpg

„ Опушени “ очи с доста тъмни сенки

Ако не сте доста положителни в грима, избягвайте черните сенки, когато желаете опушени очи. Тъмните сенки могат образно да понижат очите ви и е задоволително да извършите дребна неточност, с цел да наподобява гримът ви размазан. Вместо това използвайте сенки с по-естествени и топли нюанси.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-09.jpg

Очна линия

Очната линия постоянно ще бъде шлагер, само че избягвайте да рисувате дебели и прекомерно дълги линии, фокусирайте се върху по-меките, по-малко оцветени очи.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-10.jpg

Всъщност има задоволително място за опити, когато става въпрос за очна линия – използвайте по-ярки цветове, нарисувайте долния клепач, експериментирайте с формата на линията и по този начин нататък.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-11.jpg

Бронзант под под скулите

Избягвайте да нанасяте мрачен бронз или руж под скулите, изключително в случай че не сте положителни в контурирането. Ще изглеждате доста по-добре, в случай че нанесете гальовен руж или бронз върху скулите.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-12.jpg

Много светли червила

Никога не можете да сбъркате, в случай че изберете неутрално червило, само че внимавайте то да не е няколко тона по-светло от цвета на кожата ви. Твърде светлото червило ще направи устните ви да наподобяват „ безжизнени “, по тази причина постоянно избирайте колорит, който е най-малко малко по-тъмен от кожата ви.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-13.jpg

Изкуствени мигли

Ако желаете гъсти мигли, не поставяйте големи изкуствени косъмчета. Достатъчно е да употребявате извивачка за мигли и да нанесете малко серпантина. Ако въпреки всичко желаете изкуствени мигли, изберете такива, които наподобяват по-естествено.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-14.jpg

Татуирани вежди / непрестанен грим

Освен в случай че в действителност не би трябвало да си татуирате веждите, най-добре е да избягвате тази наклонност. Перманентните вежди не наподобяват естествено и с течение на времето цветът им избледнява и те стават в напълно друг колорит.  Ако веждите ви са редки, използвайте малко сянка или молив, с цел да ги попълните и ще изглеждате доста по-добре.

Ако въпреки всичко решите да заложите на перманентните вежди, през днешния ден има доста нови техники, като микроблейдинг и микропигментация, които да изберете, само че наложително намерете експерт, който работи добре.

 zastareni-trendovi-za-shminkanje-koi-e-vreme-da-gi-zamenite-so-novi-15.jpg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР