Напълно затворени за движение са Проходът на Републиката и проходът

...
Напълно затворени за движение са Проходът на Републиката и проходът
Коментари Харесай

Напълно затворени за движение са Проходът на Републиката и проходът Шипка

Напълно затворени за придвижване са Проходът на Републиката и проходът " Шипка ", оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Причината е изобилният снеговалеж, навявания и паднали дървета. 

Тежка е обстановката в град Шипка и село Шейново. На място е имало няколко закъсали автомобила, включително кола за спешна помощ и пожарна. Насочена е тежка техника и все още същите са изтеглени.  На място са екипи на ОДМВР. 

По автомагистрала " Хемус " е лимитирано придвижването за коли над 12 тона, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна. 

Пътят Варна-Добрич е затворен за придвижване на тежкотоварни коли, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град.

Затворен за придвижване за всички моторни транспортни средства заради навявания е пътят Шумен-Силистра. Поради понижена видимост към 6 часа е затворен за придвижване и първокласният път Шумен-Разград-Русе, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова. 

Въвежда се краткотрайно ограничаване на придвижването по Ришкия проход за тежкотоварни коли с маса над 12 тона. Изградени са контролно-пропускателни пунктове. Екипи на полицията са на място и наблюдават за спазването на въведените ограничавания, уточни Йорданова.

От полицията молят към водачите да се осведомят за пътната конюнктура преди да подхващат пътешестване, да карат деликатно, тъй като е евентуално тук-там да има заледявания на пътя. Да съблюдават безвредна отдалеченост и да не подхващат бързи и рискови маневри.

Два полета от и за летище Варна са анулирани поради неприятни метеорологични условия, сочи информация на Българска телеграфна агенция на уеб страницата на аеропорта.

И двата полета са на компания Turkish Airlines.

Отменени са полети от и до Истанбул, единият от които би трябвало да кацне във Варна в 9:20 часа, както и в противоположната посока, който би трябвало да излети в 10:10 часа.


Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР