Напълно сме съкрушени. Ние бяхме повече от колеги. Бяхме семейство“

...
Напълно сме съкрушени. Ние бяхме повече от колеги. Бяхме семейство“
Коментари Харесай

„Напълно сме съкрушени“: Актьорите от „Приятели“ с изявление след смъртта на Матю Пери

„ Напълно сме съкрушени. Ние бяхме повече от сътрудници. Бяхме семейство “ – това написаха в общо изказване всички артисти от сериала „ Приятели “, с което уважиха паметта на Матю Пери, който си отиде от този свят на 28 октомври на 54-годишна възраст. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър обявиха, че за тях това е „ неописуема загуба “.

В изказването си, петимата артисти от именития сериал споделят още: „ Има какво да кажем, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да се оправим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в положение. Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света “, се споделя в изказването, представено от сп.„ People “.

Матю Пери беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Засега данните са, че той е получил сърдечен арест. Аутопсията му е подготвена, само че се чака токсикологичен разбор, който да покаже дали в организма на Матю Пери са открити опиати или медикаменти.

На мястото не са открити наркотични субстанции, само че управляващите са намерили антидепресанти и други типове лекарства за тревога.

Сутринта преди гибелта си Матю е спортувал със своя другарка, която разкри, че звездата се е чувствал зле и „ изтощен “ през последната седмица.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР