Напълно сигурни сме, че поне веднъж в живота си поискал

...
Напълно сигурни сме, че поне веднъж в живота си поискал
Коментари Харесай

Играе ви се? Вижте видовете отворени връзки, които съществуват

Напълно сигурни сме, че най-малко един път в живота си изискал да имаш живота на хора като Ханк, Чарли и Барни. Светата троица на забивките и безразборния секс в действителност има какво да покаже, когато става въпрос за креватните акробатики, кой би го отрекъл, само че съгласно мъдрите остарели хора – купонът все в миналото свършва. Краят се вижда с по-сериозната връзка и отговорностите, които обещаваш, че ще приемеш. Изведнъж ставаш правилен и заглеждаш единствено дамите с къси поли с ясното схващане, че това не е потребно за връзката, само че пък ти харесва.
Родените и живеещите в България знаят защо тъкмо приказваме. Обществото продължава да има вяра, че обвързаният остава правилен и в никакъв случай повече не топва чушката в непознат буркан, само че дали е по този начин? Това е оня тип връзка, която е отворена. Какво тъкмо е отворено? Предполагаме, че са женските крайници, твоят цип и вратата към спалнята – изброените може да бъдат считани за ключа към щастието. Морално ли е или не, това няма да разясняваме, сходен тип връзки могат да трансформират доста повече, в сравнение с си мислиш и съгласно анонимни двойки по целия свят, те в действителност работят за тях. Виж всички отворени връзки, които може да съществуват и реши дали си основан за тях. Искаме да напомним, че и двата пола получават от мекото на баницата а.к.а. секс!

Полигамната връзка
В този случай правиш всичко, което си правил и като ерген, само че с тази разлика, че тази вечер няма да се прибереш в мъжка пещера, а на място, което наричаш дом, при жена, която няма да ти чупи чинии в главата. Чувствата не се разясняват, тук главната цел е фокусирана към половото многообразие. Някои споделят какво се е случило денем, а други просто оставят историите пред вратата, радвайки се на връзката, която имат. Това решението се взема в самото начало и по-късно не се нарушава.

Суинг
Традиционната концепция не се разграничава по нищо с горната, само че в полово отношение се усъвършенства малко повече. Тук фокусът е върху двамата. Суингът може да варира в най-различни категории, само че има три съществени вида: затворен (всеки остава с колегата си, само че се споделя обща стая), софт (всичко е разрешено, с изключение на вагинален секс) и цялостен (включва всичко, което си гледал по розовите канали). В България съществуват много суинг общества, доказвайки, че в действителност сме достигнали половата еволюция или просто имаме огромни мераци.

Прогресивен суинг
Това е оня миг, когато хората стартират да се привързват към другата двойка. Обикновено се оформя тип другарство, което обвързва двете или повече двойки. Общите проекти се вършат с останалите и стартира шерването на празници, отпуски и занимания, които не се лимитират единствено до спалнята. Сам се досещаш, че имаме родни представители и от този тип.

Полиамория
Това са групи от хора, преминаващи всички граници. Представи си 20-30 индивида (повечето бисексуални), които живеят в всекидневен колективен брак. Има и вид, в който полиаморците живеят независимо, само че постоянно се събират на време за следващия полов въргал. Статистиката демонстрира, че съществуват към 500 000 сходни фамилии в Съединени американски щати. Участието в фамилията повдига доста вежди, само че да не забравяме мотото „ Всеки мъж – мъж за всяка жена “. Полиаморията има няколко разновидности като всяка последваща разчупва повече оковите на предходната:

Йерархична полиамория – всеки е част от една съществена двойка и доста второстепенни. Така се резервира основата, а и се понижава шанса от спор на ползи.

Анархична полиамория – всеки е привързан с групата и прави всичко за общото богатство, задръжките сред формалните двойки отпадат и никой не държи сметка на другия.

Полифиделия – модел, в който няколко колегата могат да бъдат съществени на жена по техен избор. Обратното също е допустимо и сигурно би изискал да си част от този модел. Повече дами, повече наслада! Има групи, в които сексът въобще не участват, а единствено страсти и шерване. Огромната независимост въпреки всичко има своите граници. В изброените връзки и групи, хората към момента считат, че може да съществува тип невярност, която най-често се разпознава с усеща, които съгласно ангажиментите не би трябвало да участват. Влюбването е неразрешено, в случай че не се разпознаваш в последните две групи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР