Напълно очаквано за българската действителност, след бурната реакция срещу някой

...
Напълно очаквано за българската действителност, след бурната реакция срещу някой
Коментари Харесай

Организират протест в защита на Валери Симеонов

Напълно предстоящо за българската реалност, след бурната реакция против някой властимащ – в тази ситуация вицепремиера Валери Симеонов поради думите му към майките на деца с увреждания, че са кресливи дами и " подозрението му ", че децата им са " сякаш заболели ", към този момент има разгласен контрапротест на митинга на " Системата ни убива ", който желае оставката на Симеонов.

Контрапротестът ще се организира на следващия ден, от 10:00 часа пред Министерския съвет. А представянето му във Фейсбук е повече от покъртително, като са изказани куп хвалебствия по адрес на Симеонов. Ето ги и тях:

"...в поддръжка на индивида, с помощта на който започва ефикасна промяна за правене на ТЕЛК решенията. Човекът, с помощта на който са спестени милиони, раздавани в циганските гета за деца " инвалиди " с подправени ТЕЛК-ове (бел. ред. – поради наредбата към този момент се дават по-малко пари на хора с няколко болести, тъй като се брои единствено " най-тежкото " ). Човекът, с помощта на който за първи път от години се взеха ограничения за нарастване на пенсиите. Човекът, който се изправи против хазартната мафия в България, против мутрите и олигархията (бел. ред. – към момента няма никакво придвижване по възможни промени в Народното събрание, откакто Симеонов ги анонсира шумно преди половин година). Човекът, който се зае и осъществя построяването и завършването на оградата по турската граница, спирайки бежанския поток през родината (бел. ред. – за половин година 2000 души са минали оградата по статистика на МВР). Човекът, който наложи спазването на закона за шума по Черноморието и в България. Човекът, с помощта на който беше омекотен режимът за сезонни служащи от Украйна/Молдова, както и редът за приемане на синя карта. Човекът, който прокара решение в Министерски Съвет за втори въжен превоз в гр. Банско и приготвя възобновяване на лифтовете и пистите на Витоша (бел. ред. – на тричленка Върховен административен съд спря решението, следва петчленка, на 15 ноември). Човекът, който спря заграбването на 700 дка естествен парк " Бузлуджа " от Българска социалистическа партия. Човекът, който осъществя самолетна връзка " София - Одеса " в употребява на българите, живеещи в Украйна. Човекът, който реши тежките етнически спорове в гр. Асеновград (ето КАК) и в гр. Пловдив”.

В апела за контрапротест проличава още веднъж отношението към децата с увреждания: " Въпросните деца нямат право и за жалост не могат да изразят мнението си и дали поддържат дейностите на майките им, дали желаят да бъдат държани на открито и навирани в камери всяка една минута. Ако бяхме естествена страна, Агенцията за отбрана на детето от дълго време щеше да е взела ограничения и да се самосезира за държането на тези деца по улиците и тяхното потребление за разнородни цели, без да им бъдат обезпечавани нужните грижи ”.

В обявлението за контрапротеста се споделя и, че " въпросните майки се употребяват за заплашване и условие на оставки на " неуместните " от опозицията " и митингите им са " с напълно политическа устременост за дестабилизация на държавното управление ". Припомняме, че през вчерашния ден (22 октомври) от " Системата ни убива " изрично се разграничиха от всяка политическа партия.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР