Постройка до бащината къща на бившия вицепремиер Валери Симеонов в

...
Постройка до бащината къща на бившия вицепремиер Валери Симеонов в
Коментари Харесай

Откраднаха виното и телта за лозе на Валери Симеонов

Постройка до бащината къща на някогашния вицепремиер Валери Симеонов в село Бутан е била разрушена.

„ Взели са вино и телта от лозята, само че просто не са съобразили, че са сложени камери у дома и бяха открити на втория ден и арестувани. Единият отива да реже кабела на камерата и при рязането незабавно се запечатва лицето му. Не съм обезпокоен, взел съм мерки”, съобщи Симеонов пред bTV.

Той акцентира, че не желае хората да остават с усещането, че село Бутан е рисково за живеене, в противен случай – мястото било с открити обичаи а закононарушения съвсем нямало.

Симеонов разяснява и случая с 31-годишния мъж от селото, който извърши редица закононарушения, включително неведнъж обезчестяване на стара жена и побой с лопата на друга.

„ Това са грозни обстоятелства от нашата реалност. За страдание ние не можем да пренебрегваме по някакъв метод, да премахнем такива случи на престъпно проявени човеци. В случая мястото на такива човеци е в пандиза, а не на независимост и тук би трябвало да се извърши един обзор като се стартира от цялата тази предистория на този човек, който очевидно е с такова престъпно досие и може би ще би трябвало да се извадят и да се открият отговорните на това, че този човек не е на топло”, добави водачът на НФСБ.

Той се разгласи за по-строгото използване на законите в сходни случаи, с цел да не страдат почтени хора.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР