Нападателят открил огън във фабрика в град АурораНай-малко един човек

...
Нападателят открил огън във фабрика в град АурораНай-малко един човек
Коментари Харесай

Масова стрелба в Илинойс: Има една жертва и ранени полицаи и цивилни

Нападателят разкрил огън във фабрика в град Аурора

Най-малко един човек е погубен, а четирима служители на реда и към момента незнаен брой цивилни са ранени при пукотевица в американския град Аурора, щата Илинойс, оповестява CNN.

Нападателят - 45-годишния Гари Мартин, е убит от силите на реда, откакто разкрил огън във фабрика. По първична информация той е бил чиновник на предприятието. Мотивите за дейностите му към момента не са изяснени.

 

Говорител на общината заяви, че положението на просреляните униформени е устойчиво. Все още обаче няма информация за останалите потърпевши.

Районът на офанзивата в града, ситуиран на към 40 км западно от Чикаго, е отцепен от десетки полицейски екипи. На мястото има и шест пожарни.

В Twitter американският президент похвали положителната работа на силите за сигурност в сериозната обстановка и изрече съболезнования на околните на жертвите.

" Америка е с вас ", написа президентът в профила си в обществената мрежа.

 

Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР