Нападателят Нана Ампома е информирал ръководството на своя клуб Беверен,

...
Нападателят Нана Ампома е информирал ръководството на своя клуб Беверен,
Коментари Харесай

Желан от Лудогорец настоява за трансфер

 Халф на Лудогорец гледа към изхода  Серкан Юсеин: Избрах Лудогорец поради Шампионската лига
Нападателят Нана Ампома е уведомил управлението на своя клуб Беверен, че желае да бъде продаден до края на януарския трансферен прозорец, съобщава изданието hln.be. В момента за подписа на 23-годишният ганайски футболист се борят българския първенец Лудогорец и френския първокласен Амиен.

Ампома се показва доста в белгийския шампионат, където от началото на сезона има 7 гола и 5 асистенции в 20 мача. Самият състезател е на мнение, че мястото му не е в Беверен, който заема предпоследното 15-о място в Юпилер лигата.

Ампома има контракт с белгийците до 2021 година, което слага клуба в мощна позиция при възможни договаряния. Според hln.be футболистът ще чака до последно, с цел да види дали няма да получи предложение от някой локален топ тим. Желанието му е да остане в Белгия, само че към този момент шефовете не са склонни да се разделят с него. 

През 2018-а японския полузащитник Риота Мориока мина от Беверен в Андерлехт за сумата от 2.5 милиона евро, а съгласно индикациите бъдещият клуб на Ампома ще би трябвало да заплати много по-сериозна сума.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР