Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин коментира драматичния успех на тима

...
Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин коментира драматичния успех на тима
Коментари Харесай

Игуаин: Обичам клубът и феновете, искам да остана

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин разяснява трагичния триумф на отбора с 4:3 над Наполи в дербито от втория кръг на Серия "А ". Опитният голмайстор изясни по какъв начин се трансформира единствено за няколко седмици още веднъж в главен състезател за първенеца на Италия.

Шампионите поведоха с безапелационното 3:0 до към 60-та минута, след което обаче последва разпределяне, което разреши на гостите да шокират "бианконерите " и да докарат резултата до 3:3. Автогол на бранителя на неаполския гранд Калиду Кулибали въпреки всичко донесе успеха за Юве. Нападателят Игуаин обаче призна, че някои неща в играта на тима би трябвало да се подобрят.

"Те вкараха два бързи гола, а това не трябва да се позволява. Загубихме надзор над играта. Те изравниха резултата, само че въпреки всичко спечелихме. Това е доста значим триумф. Имаме какво да подобрим в играта на целия тим ", стартира нападателят на "черно-белите ".
"Дойдох тук с мотивацията да остана. Обичам тази фланелка, този клуб и тези почитатели. Още от първата секунда, когато дойде, в главата ми беше концепцията да остана ", приключи Игуаин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР