Нападателят на Вердер (Бремен) Никлас Фюлкруг призна, че ще запознае

...
Нападателят на Вердер (Бремен) Никлас Фюлкруг призна, че ще запознае
Коментари Харесай

Голмайсторът на Бундеслигата ще се консултира със селекционера на Германия Ханзи Флик относно клубното си бъдеще

Нападателят на Вердер (Бремен) Никлас Фюлкруг призна, че ще запознае националния селекционер на Германия Ханзи Флик с клубното си бъдеще.

" Със сигурност ще имам диалог с Ханзи по този въпрос ", сподели голмайсторът на Бундеслигата през този сезон пред списание " Кикер ". " Европейското състезание наближава и аз желая да остана разполагаем на селекционера и да продължа да извършвам ролята си там ", добави още нападателят.

30-годишният Фюлкруг води в класирането на голмайсторите в Бундеслигата с 16 гола досега. Той има контракт с Вердер до 2025 година, само че има спекулации, че може да премине в различен тим през лятото. От клуба оповестиха, че ще разискват това в края на сезона.

Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) и Германия Лотар Матеус пък предложи точно нападателя на Вердер като допустима алтернатива за проблемите в офанзива на баварския клуб.

" Смятам, че Хари Кейн е прекомерно остарял и доста безценен ", сподели Матеус пред Sky TV. " Статистиката приказва в интерес на Фюлкруг. Той може да бъде притеглен за към 20-25 милиона евро и също да вкара 25 гола в Мюнхен ", сподели още някогашният селекционер на България.

29-годишният Кейн би коствал на Байерн сума от порядъка на 100 милиона, а Матеус не е сигурен, че клубът е подготвен да похарчи такава сума. Според него другите спрягани нападатели - Рандал Коло Муани от Айнтрахт (Франкфурт) и Виктор Осимен от Наполи, могат също да бъдат положителни покупко-продажби за Байерн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР