Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов не е единствената звезда в

...
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов не е единствената звезда в
Коментари Харесай

Братът на Десподов заби бивша на Слави Трифонов

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов не е единствената звезда в фамилията! Или най-малко от скоро е по този начин.

Неговият по-голям брат Димитър е с съществена " виновност " за това. Той си завоюва завистта на мнозина, забивайки една от балерините на Слави. Това е чаровната Георгина Коева от балет " Магаданс ". Двамата са дружно от известно време и са бясно влюбени. Запознали се около Кирил. Георгина се движи в компанията на изявени футболни половинки.
Публикация, споделена от Dimitar Despodov (@d.despodov) на Авг 24, 2018 в 12:30 PDT

Новата двойка има и благословията на по-известния член на семейството Десподови. Самият футболист доста харесва кандидат-снахата си и не крие това. Заради няколко техни общи фрагменти в интернет мнозина даже подозираха, че той има връзка с чаровната балерина.

" Не, тя е приятелката на брат ми ", показа Кирил пред " България Днес ". Самият той настойчиво крие дамата до себе си.

Публикация, споделена от Dimitar Despodov (@d.despodov) на Авг 18, 2018 в 5:20 PDT

Димитър, който има дребен бизнес, и половинката му съвсем не пропущат мач на ЦСКА-София. Те постоянно поддържат изявите на Десподов от трибуните.

Иначе Георгина е част от " Магаданс " от 2015 година Но и преди този момент е работила в екипа на Слави. Танцувала е с балет " Сатен " на турнето " Новите варвари " през 2001-ва, а по-късно в продължение на година - в " Шоуто на Слави ". Коева е взела участие в доста клипове и концерти на български реализатори. Взимала е присъединяване и в концерти на гостуващи непознати реализатори – Ищар, Benassi Bros, Ida Corr, Burhan G, Aida, Lexter, Verona и други Има изяви като танцьор във филмите " Спартак " и " Черната Далия ".
CSKA SOFIA

Публикация, споделена от Dimitar Despodov (@d.despodov) на Авг 9, 2018 в 10:32 PDT

Тя е някогашна акробатка. Още петгодишна влиза в залата по художествена гимнастика на Левски. Нейна треньорка е била Лучия Генчева. Има редица оценки в гимнастиката, измежду които и републиканска купа с отбор. Харесва умните и занимателни хора, не харесва двуличие и безнаказаност. Обича фамилията си, приятелките си, танците и шоколада. Едно от нещата, без които не може, е утринното й кафе.
Публикация, споделена от Dimitar Despodov (@d.despodov) на Юли 17, 2018 в 4:16 PDT

Преди време клюки я пращаха в леглото на Слави Трифонов. Това стана след раздялата на шоумена с огромната му обич Мартина. Именно Георгина я замести в балета и това докара до информациите, че я е заменила и в сърцето на Слави. Те по този начин и не бяха доказани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР