Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов, който се появи като резерва

...
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов, който се появи като резерва
Коментари Харесай

Десподов оплю Левски: Ако тяхното е футбол, аз съм космонавт

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов, който се появи като запаса в днешния мач против Левски (2:2), оплю играта на сините.

“Ако това е футбол, който Левски игра, аз съм космонавт. За мен те не демонстрираха нищо. Чакаха откъм гърба и разчитаха на статични положения. Ако вкарат - вкарат, единствено да не им вкарат гол. След мача се радваха все едно са победили с 5:0.

Дерби е. Да излезеш и да играеш и да се браниш 90 минути. Да не ти вкарат гол… Те са гранд, само че както и да е. Техният треньор по този начин е решил”, сподели Десподов, който продължи:

“Не играя, тъй като треньорът по този начин е решил. Не можем да го укоряваме, тъй като той е старши треньор. Трябва да си почистим играта, да играем по-спокойно, тъй като в последните 15 минути доста прибързани дейности.”

В умозаключение Десподов разяснява въздействието на Каранга върху тима и дали алените ще станат първенци. “Точките не са 15 като предходната година, имаме сили. Ще ги настигнем.

Каранга?Каранга е доста значим състезател, само че не е единствено той на терена. Разберете, не е единствено Каранга. Не мисля, че не можем без него.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР